Yasmine Ody, iubita lui Pepe, primele imagini după ce a devenit mămică!

Yasmine Ody, iubita lui Pepe, în vârstă de 27 de ani, a împărtășit cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare noul său „look”, după ce a „scăpat” de burtica de gravidă. Iată cum arată proaspăta mămică, la scurt timp după ce a născut!

Pepe  a devenit de curând tătic pentru a treia oară, după ce actuala lui parteneră, Yasmine Ody, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Cuplul a avut timp să se acomodeze cu noul rol, iar recent iubita lui Pepe a publicat pe rețelele de socializare și prima imagine în postura de mămică.

Vezi și: Pepe a organizat o petrecere spectaculoasă pentru iubita însărcinată

Yasmine Ody, iubita lui Pepe, în formă după ce a născut!

Yasmine Ody a adus de curând pe lume primul băiețel al lui Pepe, pe numele lui real Ionuț Pascu. Artistul mai are două fetițe din mariajul trecut cu Raluca Pastramă, însă în prezent e pregătit să vadă și cum e să fii tătic de băiat.

Iubita lui Pepe pare că s-a recuperat rapid după naștere, având în vedere că nici în perioada sarcinii nu acumulase prea multe kilograme. Recent, Yasmine a redevenit activă pe rețelele de socializare, semn că nașterea nu i-a pus deloc probleme, făcând o fotografie în oglindă, de tip „selfie”.

Te-ar putea interesa și: Pepe, prima reacție după ce Yasmine Ody a născut un băiat: „Așa-i frumos”

Tânăra arată foarte bine și pare că se simte la fel de bine, revenind la silueta de odinioară, chiar dacă se mai poate observa, în relief, o mică umflătură în zona abdomenului. Acest lucru este însă perfect normal, iar make-up artistul e în continuare în formă, chiar dacă tocmai ce a trecut printr-o sarcină.

De altfel, Click! i-a surprins recent pe Pepe și Yasmine în oraș, iar iubita solistului se putea mândri chiar și atunci, în ultimul trimestru de sarcină, cu o siluetă care le-ar face geloase pe multe gravide. În afară de burtica ieșită în relief, tânăra nu prezenta schimbări prea mari. Vezi AICI  imaginile!

Ce nume va purta băiețelul lui Pepe?

Deși Pepe și iubita lui au ales să fie discreți în privința vieții lor de cuplu și familie, cântărețul a dezvăluit recent că s-a gândit deja la numele pe care micuțul lor îl va purta. Artistul a glumit că pe băiețelul lor îl va chema tot „Pepe”, însă momentan nu se știe dacă doar a glumit sau dacă în glumă s-a spus adevărul!

„Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui ”Pepe”, nu eu?!”, declara artistul la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net