Pepe a organizat o petrecere spectaculoasă pentru iubita însărcinată

Ultima actualizare:

Ionuț Pascu sau Pepe, așa cum este cunoscut de o țară întreagă, este îndrăgostit până peste cap de iubita Yasemine Ody. Make up artistul a împlinit 28 de ani, iar Pepe nu a ratat ocazia de-i organiza o petrecere pe cinste pe care cu siguranță nu o va uita curând. 

Pepe va deveni tată pentru a treia oară în vara anului 2022
Pepe va deveni tată pentru a treia oară în vara anului 2022

Yasemine Ody va deveni mama unui băiețel în aproximativ trei luni, iar Pepe așteaptă cu nerăbdare momentul în care își va ține băiețelul în brațe. Până atunci, însă, se asigură că iubitei sale nu îi lipsește nimic și că este fericită. Așadar, solistul a organizat o petrecere cu ocazia zilei de naștere a Yaseminei.

Între Pepe și Yasemine Ody există o diferență de vârstă de 14 ani
Între Pepe și Yasemine Ody există o diferență de vârstă de 14 ani

La eveniment au participat prietenii apropiați ai cuplului și, judecând după imaginile pe care le-au distribuit îndrăgostiții pe paginile de Instagram, atmosfera a fost una incendiară. 

Yasemine Ody a purtat o ținută verde smarald, prin care se poate observa destul de clar că burtica de gravidă este una proeminentă. 

Yasemine Ody va naște vara aceasta
Yasemine Ody va naște vara aceasta

Ionuț Pascu și Yasemine Ody urmează să devină părinți în vara acestui an, cam în aceeași perioadă în care și fosta soție a lui Pepe, Raluca Pastramă, va deveni mamă pentru a treia oară. 

Yasemine Ody și fosta soție a lui Pepe, însărcinate în același timp 

Pepe și Yasemine Ody se cunosc de multă vreme, însă abia în vara anului trecut a început povestea de iubire dintre ei. Și fosta soție a lui Ionuț Pascu iubește din nou și își va mări familie. Raluca Pastramă are o relație cu un tânăr de origine arabă, despre care vorbește întotdeauna la superlativ. 

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat în anul 2020, iar împreună au două fiice de nouă, respectiv șase anișori. Mezina familiei a moștenit pasiunea pentru muzică de la tatăl ei și deja a lansat o melodie alături de acesta. Micuța nu are trac în fața camerelor de filmat și reușește să îmbine cu succes activitățile de la grădiniță cu timpul petrecut în studio! 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net