A născut Yasmine! Iubita lui Pepe a adus pe lume un băiețel

Iubita lui Pepe a născut în urmă cu puțin timp. Yasmine a devenit mămică pentru prima oară, în timp ce artistul este tată pentru a treia oară, căci mai are două fete din mariajul precedent. Iată detalii despre Yasmine, dar și despre nou-născut.  

Pepe și iubita lui, Yasmine Ody, trăiesc o poveste discretă de dragoste, având în vedere că aleg să își ține relația departe de ochii curioșilor. Rare sunt momentele în care cei doi sunt surprinși împreună, în pubic, însă papparazzi Click! i-au fotografiat chiar la scurt timp după ce s-a aflat că iubita lui Pepe este însărcinată (mai multe detalii, AICI).

Nu rata: Ei vor deveni părinți anul acesta! Vlăduța Lupău, Pepe și Reghe sunt în culmea fericirii

Acum, statutul său s-a schimbat, iar Yasmine a devenit mămică astăzi, pe data de 7 iunie 2022. Iubita lui Pepe a născut în urmă cu puțin timp și, pentru moment, niciunul dintre ei nu a făcut publice detalii despre starea sa de sănătate sau despre bebelușul nou-născut. Cristi Brancu, însă, da! 

Vezi șiPepe, noul prezentator «Te cunosc de undeva»: «Doar regizor mai lipseşte să fiu!»

Cristi Brancu, detalii despre băiatul lui Pepe. Yasmine a născut azi

Anunțul a fost făcut de Cristu Brancu, în timpul emisiunii sale „Exclusiv VIP”, de la Prima TV. Yasmine și Pepe nu au comentat informația, însă prezentatorul TV mărturisește că a aflat vestea cea mare de la o sursă  din interiorul spitalului la care bruneta a născut. Jurnalistul transmite că iubita lui Pepe a născut un băiețel.

Nou-născutul este perfect sănătos, cântărește 2.7 kilograme și a primit nota 10 de la specialist. Totodată, Cristi Brancu a transmis că Pepe nu a confirmat deocamdată venirea pe lume a băiatului său, însă este posibil ca acest lucru să se întâmple în curând, pe rețelele de socializare sau la postul TV cu care el colaborează.

Ce nume va purta băiețelul lui Pepe?

Artistul a știut ce nume va avea băiatul său încă dinaintee ca micuțul să vină pe lume. În urmă cu ceva timp, el a transmis că fiul său îi va fi tiz, căci îl va chema Pepe Jr.

„Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui ”Pepe”, nu eu?! Două luni mai are, două luni și un pic”, declara artistul la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
cub muzica populara braconier png
image png
Charlene de Monaco
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
image png
sylvester stalline si sotia
Vladimir Putin si Serghei Soigu la parada navala a Marinei ruse FOTO EPA-EFE
Silkeborg - FCSB, UEFA Conference League / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
andrei rosu mihaela bilic png
ramona manole ionita clejani  (2) jpg
Prodanca a venit în verde la parastas
image png
cub muzica populara braconier png
cub rona harner png