A născut Yasmine! Iubita lui Pepe a adus pe lume un băiețel

Ultima actualizare:

Iubita lui Pepe a născut în urmă cu puțin timp. Yasmine a devenit mămică pentru prima oară, în timp ce artistul este tată pentru a treia oară, căci mai are două fete din mariajul precedent. Iată detalii despre Yasmine, dar și despre nou-născut.  

Pepe și iubita lui, Yasmine Ody, trăiesc o poveste discretă de dragoste, având în vedere că aleg să își ține relația departe de ochii curioșilor. Rare sunt momentele în care cei doi sunt surprinși împreună, în pubic, însă papparazzi Click! i-au fotografiat chiar la scurt timp după ce s-a aflat că iubita lui Pepe este însărcinată (mai multe detalii, AICI).

Nu rata: Ei vor deveni părinți anul acesta! Vlăduța Lupău, Pepe și Reghe sunt în culmea fericirii

Acum, statutul său s-a schimbat, iar Yasmine a devenit mămică astăzi, pe data de 7 iunie 2022. Iubita lui Pepe a născut în urmă cu puțin timp și, pentru moment, niciunul dintre ei nu a făcut publice detalii despre starea sa de sănătate sau despre bebelușul nou-născut. Cristi Brancu, însă, da! 

Vezi șiPepe, noul prezentator «Te cunosc de undeva»: «Doar regizor mai lipseşte să fiu!»

Cristi Brancu, detalii despre băiatul lui Pepe. Yasmine a născut azi

Anunțul a fost făcut de Cristu Brancu, în timpul emisiunii sale „Exclusiv VIP”, de la Prima TV. Yasmine și Pepe nu au comentat informația, însă prezentatorul TV mărturisește că a aflat vestea cea mare de la o sursă  din interiorul spitalului la care bruneta a născut. Jurnalistul transmite că iubita lui Pepe a născut un băiețel.

Nou-născutul este perfect sănătos, cântărește 2.7 kilograme și a primit nota 10 de la specialist. Totodată, Cristi Brancu a transmis că Pepe nu a confirmat deocamdată venirea pe lume a băiatului său, însă este posibil ca acest lucru să se întâmple în curând, pe rețelele de socializare sau la postul TV cu care el colaborează.

Ce nume va purta băiețelul lui Pepe?

Artistul a știut ce nume va avea băiatul său încă dinaintee ca micuțul să vină pe lume. În urmă cu ceva timp, el a transmis că fiul său îi va fi tiz, căci îl va chema Pepe Jr.

„Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui ”Pepe”, nu eu?! Două luni mai are, două luni și un pic”, declara artistul la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net