Ei vor deveni părinți anul acesta! Vlăduța Lupău, Pepe și Reghe sunt în culmea fericirii

Ultima actualizare:

Trec prin cele mai frumoase sentimente și emoții, chiar dacă unii dintre ei au mai avut parte de această experiență. Câteva vedete autohtone se pregătesc să devină părinți anul acesta. Pepe și Laurențiu Reghecampf așteaptă să devină tătici peste câteva săptămăni, iar Vlăduța Lupău va naște în august.

cub vladuta lupău png

„Să știți că întotdeauna mi-am dorit să fiu mamă de băiat! Am o nepoțică, așa că tocmai bine că am băiat. Voi, ăștia, care aveți fetițe, o să vreți să fiu eu soacră mare!”, a declarat Vlăduța în emisiunea lui Cătălin Maruță, de la PRO TV.

Vlăduța Lupău: "Nu am făcut fertilizare in vitro"

La vârsta de 30 de ani, artista a primit cel mai frumos cadou, acela de a avea un copil. Deși are o relație de mulți ani cu fotbalistul Adi Rus, sarcina întârzia să apară. În luna ianuarie a anului trecut, Vlăduța Lupău a trecut printr-o operație de endometrioză- o afecțiune cu frecvență mare la femeile tinere și una dintre principalele cauze de infertilitate feminină.

Anul trecut, prin ianuarie, m-am operat de endometrioză. Și, după ce m-am operat, la câteva luni a venit natural. Deci, nu am făcut fertilizare în vitro. Medicii mi-au zis că endometrioza putea fi un impediment în a rămâne însărcinată. Asta e boala secolului la femei și nu prea te lasă să faci copii", a mai povestit Vlăduța. Artista va naște în luna august un băiețel.

Citește și: Raluca Pastramă este gravidă în același timp cu iubita lui Pepe! Cine este Ibrahim, noul bărbat din viața ei

Laurențiu Reghecampf va mai avea un băiat

Iată că și Laurențiu Reghecampf trece prin emoțiile unui nou început. Iubita lui, Corina, va naște peste câteva săptămâni tot un băiețel. Antrenorul Universității Craiova este foarte fericit, astfel că nici măcar divorțul de Anamaria Prodan nu reușeste să îi strice dispoziția. Cu prima soție el are un băiat, Luca, în vârstă de 21, iar cu Anamaria are tot un băiat, care îi poartă numele, în vârsta de 13 ani.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

A trecut printr-un necaz, cu Mariana, prima soție, a avut și o fiică, pe nume Ana Lisa, însă a decedat la vârsta de un an, după o lupta grea cu o boală. A trecut peste cumpăna aceasta a vieții, iar acum se concentrează pe bucuria din prezent.

Pepe, în culmea fericirii: va avea, în sfârșit, băiat

Și Pepe urmează să devină tătic. La 42 de ani, va deveni tată a treia oară. Cu fosta nevasta, Raluca, are două fetițe: Maria, în vârstă de 9 ani, și Rosa, de 6 ani, iar cu noua iubită, de meserie make-up artist, va avea un băiețel. Artistul a făcut primele declarații despre sarcina partenerei lui în cadrul unui spectacol. Acesta a mărturisit că trăiește o perioadă extrem de frumoasă a vieții sale.

Pepe și iubita lui, Yasmine Odi
Pepe și iubita lui, Yasmine Odi

Totodată, acesta a transmis că a păstrat acest secret față de toată lumea, mai puțin de familia lui. "Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel", a mărturisit Pepe, pe scenă. Iată că și fosta soție a lui Pepe așteaptă un copilaș. Raluca are o relație cu Ibrahim, iar în luna iunie va naște al treilea copil al ei.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net