Pepe, imagini adorabile cu fiul de o lună! Artistul este un tătic mândru și fericit

Ionuț Pascu sau Pepe, așa cum este cunoscut de o țară întreagă, este peste măsură de fericit, de când a devenit pentru a treia oară tătic. Ziua de 7 iulie este una importantă pentru artist pentru că fiul său împlinește o lună. Pepe nu a pierdut deloc timpul și a ținut să marcheze momentul printr-o serie de imagini adorabile. 

Pepe este un tătic mândru și fericit
Pepe este un tătic mândru și fericit

Ionuț Pascu și make-up artistul Yasemine Ody au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos în urmă cu o lună. Artistul este în al nouălea cer de fericire și nun se poate dezlipi de cel mai nou membru al familiei. Dovada? Faptul că distribuie adesea imagini în care micuțul este prezent și nu contenește să vorbească despre rolul de tătic. 

Citește și: Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, mamă pentru a treia oară 

Pe 7 iulie, micuțul a împlinit o lună, așadar Pepe a distribuit fanilor o nouă serie de imagini care îl au protagonist pe junior. În dreptul cadrelor adorabile, solistul a scris o descriere pe măsură: „Cine e prințul meu care a împlinit o lună? O lună! La mulți ani, tati! La mulți ani, Pepe!"

Pepe și Yasemine se cunosc de peste cinci ani 

Yasmine Ody si Pepe s-au întâlnit acum 5 ani într-un context profesional, tânara fiind make-up artist pentru mai multe vedete din showbiz. Cei doi s-au afișat împreună pe rețele de socializare în 2017.

Pepe a împărtășit la acel moment pe social-media o imagine în care Yasmine tocmai se pregătea să aplice puțin machiaj pe chipul artistului, astfel încât să arate cât mai bine la filmări. Cei doi au dat o șansă poveștii lor de iubire după ce s-a finalizat divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă. 

Vezi și: Cum au reacționat fetițele lui Pepe când și-au cunoscut frățiorul

După despărțirea de solist, Raluca Pastramă și-a refăcut viața alături de un tânăr cu orgini arabe, pe nume Ibrahim. Povestea lor a evoluat cu pași repezi, iar în luna iunie 2022 s-au căsătorit. Mai mult decât atât, cei doi au devenit și părinții unei fetițe! 

Raluca Pastramă l-a cunoscut anul trecut, în vară, pe tânărul care a făcut-o să creadă din nou în poveștile cu final fericit: un bărbat de 27 de ani, de origine arabă. Se pare că acesta a reușit să o cucerească în timp-record și este pregătit să aibă o familie altături de frumoasa Raluca. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net