Pepe, imagini adorabile cu fiul de o lună! Artistul este un tătic mândru și fericit

Ionuț Pascu sau Pepe, așa cum este cunoscut de o țară întreagă, este peste măsură de fericit, de când a devenit pentru a treia oară tătic. Ziua de 7 iulie este una importantă pentru artist pentru că fiul său împlinește o lună. Pepe nu a pierdut deloc timpul și a ținut să marcheze momentul printr-o serie de imagini adorabile. 

image
Pepe este un tătic mândru și fericit

Ionuț Pascu și make-up artistul Yasemine Ody au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos în urmă cu o lună. Artistul este în al nouălea cer de fericire și nun se poate dezlipi de cel mai nou membru al familiei. Dovada? Faptul că distribuie adesea imagini în care micuțul este prezent și nu contenește să vorbească despre rolul de tătic. 

stanga
dreapta
pepe fetite fratior3 png
pepe fetite fratior4 png
pepe fetite fratior1 png
pepe fetite fratior5 png
pepe baietel jpg
pepe PNG
pepe mic PNG
pepe si yasemine ody

Citește și: Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, mamă pentru a treia oară 

Pe 7 iulie, micuțul a împlinit o lună, așadar Pepe a distribuit fanilor o nouă serie de imagini care îl au protagonist pe junior. În dreptul cadrelor adorabile, solistul a scris o descriere pe măsură: „Cine e prințul meu care a împlinit o lună? O lună! La mulți ani, tati! La mulți ani, Pepe!"

Pepe și Yasemine se cunosc de peste cinci ani 

Yasmine Ody si Pepe s-au întâlnit acum 5 ani într-un context profesional, tânara fiind make-up artist pentru mai multe vedete din showbiz. Cei doi s-au afișat împreună pe rețele de socializare în 2017.

Pepe a împărtășit la acel moment pe social-media o imagine în care Yasmine tocmai se pregătea să aplice puțin machiaj pe chipul artistului, astfel încât să arate cât mai bine la filmări. Cei doi au dat o șansă poveștii lor de iubire după ce s-a finalizat divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă. 

Vezi și: Cum au reacționat fetițele lui Pepe când și-au cunoscut frățiorul

După despărțirea de solist, Raluca Pastramă și-a refăcut viața alături de un tânăr cu orgini arabe, pe nume Ibrahim. Povestea lor a evoluat cu pași repezi, iar în luna iunie 2022 s-au căsătorit. Mai mult decât atât, cei doi au devenit și părinții unei fetițe! 

stanga
dreapta
raluca pastrama
fetita raluca pastrama png
raluca pastrama gabi firea png
raluca pastrama nunta1 jpeg
raluca pastrama

Raluca Pastramă l-a cunoscut anul trecut, în vară, pe tânărul care a făcut-o să creadă din nou în poveștile cu final fericit: un bărbat de 27 de ani, de origine arabă. Se pare că acesta a reușit să o cucerească în timp-record și este pregătit să aibă o familie altături de frumoasa Raluca. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
olivia newton john jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Catalin Botezatu png
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Aura B      Que bueno esta esto jpg
olivia newton john jpeg
anca serea fiica jpg
Alexia Eram (3) jpg
nicole cherry instagram 2 jpeg
azaleea necula (1) jpeg