Pepe, primele imagini cu băiețelul lui! Fiul lui Yasmine e deja vedetă pe Instagram

La doar câteva săptămâni după ce Yasmine Ody, iubita lui Pepe, a adus pe lume un băiat de nota zece, artistul a postat o serie de imagini cu micuțul pe care l-a și introdus deja în lumea mondenă. Ce făcea prospătul tătic, în culisele emisiunii pe care o prezintă?

Pepe este fericit peste măsură de când a devenit tată de băiat, iar acest lucru se vede! Bărbatul a evitat să vorbească despre venirea pe lume a fiului său și a așteptat o bună perioadă de timp până să posteze imagini cu micuțul. Iată că așteptarea a luat sfârșit, iar Pepe ne-a demonstrat că este un tată de nota zece, căci fiul său deja îl ajută la capitol profesional, când vine vorba despre emisiunea „Te Cunosc de Undeva”, de la Antena 1.

Pe același subiect: Cine este iubita lui Pepe, mama celui de-al treilea copil al cântărețului, care a defilat pentru Alexandru Ciucu și Cătălin Botezatu

Artistul a vrut să le reamintească membrilor din comunitatea online de noua ediție a emisiunii, dar a apărut ținându-l pe mezinul familiei în brațe, în timp ce îl hrănea din biberon, semn că nimic, nici măcar job-ul, nu e mai important pentru artist decât copilul lui și bunăstarea acestuia. Internauții au rămas mască atunci când au văzut imaginile, mai ales că Pepe spunea, în trecut, că nu-și dorește să se afișeze în mediul online cu fiul său, cel puțin deocamdată. Găsiți imaginile cu Pepe Jr. în galeria foto. 

Pepe, tătic devotat și carieră de invidiat, 2 în 1

Se pare că nașterea fiului său nu îi pune bețe-n roate cântărețului, care a ajuns să prezinte o emisiune la Antena 1. Micuțul îl ajută deja în mod activ, având în vedere că fac reclamă împreună show-ului, ocazie cu care Ionuț Pascu, pe numele său real, a confirmat că pe fiul său îl va chema Pepe, așa cum a declarat înainte de venirea lui pe lume.

Ni se mai pare interesant și: Pepe, schimbare radicală de look! A renunțat la pletele care făceau fanele să suspine

 „Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui „Pepe”, nu eu?”, declara artistul, la momentul respectiv.

Amintim că solistul mai are două fetițe, din mariajul cu Raluca Pastramă. În urma divorțului, ambii foști soți și-au refăcut viața și, în mod surprinzător, Raluca a născut la puțin timp după iubita lui Pepe. Mai multe detalii, AICI.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net