Rona Hartner: «Fata mea e ok, dar a fost dată peste cap din cauza divorțului»

Ultima actualizare:

Rona Hartner a împlinit 49 de ani pe 9 martie, iar ultimii ani au fost marcați de lupta cu cancerul și de divorț. Nu i-a fost deloc ușor. A slăbit și i-a fost rău după nenumăratele ședințe de chimioterapie! Cea mai recenta apariție ne înfățișează o altă Rona: frumoasă, veselă și curajoasă. Click! a vorbit cu celebra artistă care ne-a oferit un interviu de excepție.

Rona Hartner ne-a oferit detalii despre fiica sa
Rona Hartner ne-a oferit detalii despre fiica sa

Rona, ai revenit în România după mult timp. Dar ai venit așa ca fulgerul: venit-plecat. De ce nu ai rămas mai mult?

Am venit alaltăieri pentru paranghelie direct din Franța în România, iar acum mă întorc acasă. 

Ai fost la petrecerea lui Droopy. Mi se pare ciudat că pe Instagramul tău nu ai postat nimic.

Da, îți spun și de ce. Pentru că dansam frenetic cu Willmark și am vrut să arunc telefonul pe masă pentru că mă incomoda. Și, ce crezi! L-am azvârlit direct într-o frapieră cu băutură și nu am mai avut cu ce să fac poze. L am ținut toată noaptea în orez ca să absoarbă apa și să îl mai pot folosi. Dar să știi că mie mi-a covenit situația. Adică nu am stat să fac poze, ci m-am distrat la maxim, am dansat toată noaptea și m-am culcat la 5 dimienața, de am fost nevoită să stau cu picioarele în apă rece.

Ar putea să te intereseze și: Rona Hartner, adevărata metodă prin care s-a vindecat de cancerul la colon 

Draga mea, cum a fost reîntâlnire cu colegii? Nu i-ai văzut de foarte mult timp, iar acum a fost un prilej bun să fiți toți laolaltă.

A fost superb să-i revăd, mi-a fost foarte dor de ei. Și cel mai tare este că sunt neschimbați.  Mă gândeam că vin în România și nu mai recunosc pe nimeni după pandemia asta. Dar iată ca după doi ani și jumătate pot să spun că  sunt neschimbați, ba din contră au alt tonus. M-am bucurat să o văd pe Loredana Groza, pe Damian Drăghici, pe Amna pe Raluca Bădulescu.

Că tot ai pomenit de pandemie. Pentru tine cum a fost? Mă refer și la sănătate pentru că ai avut o perioada mai delicată în viață, pe care iată, ai biruit-o. 

Bună, foarte bună! Am avut timp să îmi revin, să mă refac după problemele de sănătate cu cancerul. Am înotat în fiecare dimineață în apa rece a Mediteranei și m-a ajutat să elimin toxinele de la chimioterapie. Analizele generale mi-au ieșit foarte bine. Doctorul meu mi-a spus că nici nu mai am nevoie să fac alte investigații. 

Tonusul tău, bucuria ta te-au ajutat să iți revii.

Chimioterapia făcută în Fanta a fost foarte grea, dar am suportat tot protocolul și am avut 2 ani timp să îmi revin. Nu am mai avut concerte, nu a mai fost haos. Se zice că de 7 ani ai  nevoie ca să îți revii, dar eu am avut nevoie de un an. Pot să spun ca înnotul m-a ajutat foarte mult.

Arăți foarte bine! 

M-am îngrășat. Toată viata am fost zveltă si nu-mi stă bine slabă. La boala asta nu ai voie deloc sa slăbești. Mai bine ești mai împănată ca să poți duce. Eu fac sport pe pajă. Am toate aparatele, mi le pun într-un loc special amenajat și fac sport între doi palmieri.

Ce iți place să mănânci? Cum reziști tentației dulciurilor? 

Mănânc de toate. În momentul de față poftele mele se rezumă la pește și aș mânca în continuu: icre, pește, usturoi, anșoa. Pentru că organismul meu a fost atins și tiroida a fost dată peste cap. Mănânc fructe, prăjituri.

Vezi și: Rona Hartner, pregătită să iubească din nou după divorțul de Herve? 

Rona Hartner păstrează legătura cu fostul soț

Cum ești după divorț? Ai mai vorbit cu fostul tău soț, Rocco Sedano?

Îmi revin încetișor după divorț, deși dureaza mai mult decât ne imaginam. Sunt convinsă că e alegerea bună. L-am mai întâlnit pe plajă, am mai vorbit, mi-a dat să ascult muzica lui pentru ca are un proiect muzical și a dorit părerea mea. 

Rona, te întreb și despre fiica ta. Ce face Rita? Are împlinit de curând 14 ani. E grea adolescența?

Fata mea e ok, dar a fost dată peste cap cu divorțul. A avut o perioadă în care s-a vopsit toate culorile în cap, dar eu o las pentru că vreau să-și afirme personalitatea. Facem petreceri cu prietenii ei. Nu sunt genul de mamă care să facă o educație franceză, restrictivă, ci românească, adică mai cool așa.

Locuiește cu mine și încerc să o fac să participe la tot, să ne distrăm și să avem amintiri pentru că astea sunt importante. Tata, până în ultima secundă, a fost cu mine la toate concertele și dansa non stop! Acestea sunt amintirile pe care eu le am acum despre el și cu asta vreau sa rămână și fiica mea.  

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net