Rona Hartner, pregătită să iubească din nou după divorțul de Herve: «Știu acum cu ce fel de bărbat m-aș înțelege»

Rona Hartner, în vârstă de 48 de ani, este pregătită să iubească din nou, la un un an de la divorțul de Herve. Artista a reușit să lase în urmă povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Herve și să acorde o nouă șansă iubirii. 

Rona și Herve au divorțat după un an jumătate de mariaj
Rona și Herve au divorțat după un an jumătate de mariaj

În urmă cu un an, Rona Hartner și Herve Camilleri divorțau după un mariaj care a durat mai puțin de un an jumătate. Rona a suferit nespus și a vorbit de mai multe ori despre motivele care i-au determinat să pună capăt mariajului. Artista susține că tocmai faptul că erau atât de asemănători a dus la despărțire. 

Rona Hartner dorește să iubească din nou

Timpul a trecut, rănile s-au vindecat, iar Rona a găsit puterea necesară de a zâmbi din nou. Mai mult decât atât, artista nu exclude posibilitatea de a avea o nouă relație dacă va întâlni persoana cu care să rezoneze. 

''Dar dacă se ivește ocazia și persoana potrivită, cred că acum sunt capabilă, în sfârșit, să înțeleg cu cine și cu ce profil de bărbat m-aș înțelege. Cred că măcar experiența cu Herve a fost benefică din acest punct de vedere. Știu acum cu ce fel de bărbat m-aș înțelege! Dar oare acest bărbat există? Nu știu! Următorul bărbat din viața mea trebuie să fie blând și smerit cu inima”, a declarat Rona Hartner. 

Artista a dezvăluit că mai păstrează legătura cu fostul soț, însă nu comunică frecvent pentru a se putea împăca mai ușor cu tot ce s-a întâmplat. Rona își reproșează faptul că, deși a simțit de la bun început că legătura ei cu Herve nu va fi una de durată, tot a oferit o șansă relației. 

Ce pot să îmi reproșez este că de la început știam că nu o să meargă. De la început știam că trebuie să fiu foarte atentă. La un moment dat am avut efectiv încredere că ceea ce mi se pare mie este un pic fragil între noi. Va merge, dar știam foarte clar, pe deoparte că… eu am avut sentimentul ăsta că nu o să dureze. Dar nu mi-am imaginat că se va termina așa de repede'', a povestit artista. 

Rona Hartner a petrecut Crăciunul alături de fostul soț

Rona și-a petrecut Sărbătorile de iarnă în Franța, alături de familia fostului soț, cel care i-a fost aproape în timpul luptei pe care a purtat-o cu cancerul.

L-am vizitat pe fostul soț de Sărbători. Am petrecut cu fosta soacra și cu fata mea, în familie cum ar fi. Am mâncat împreună curcan franțuzesc și am dansat de mă dor mușchii și acum. Cu Herve am decis să nu mai vorbim decât o dată pe lună,pentru că creează dependență. Suntem prea apropiați după divorț” , a declarat artista, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.  

Actriţa şi cântăreaţa Rona Hartner s-a căsătorit în octombrie 2019 cu DJ-ul franco-sicilian Herve Camilleri pe Coasta de Azur. Artista a luat decizia să se căsătorească cu dj-ul francez după ce acesta i-a fost alături în lupta cu cancerul de colon, cu care fost diagnosticată în februarie 2019. Însă, după doar un an și jumătate de mariaj au decis să meargă pe drumuri separate. 

Divorțul celor doi a bătut pasul pe loc două luni, pentru că Rona și fostul ei soț au încercat să mai ofere o șansă poveștii lor de dragoste, dar se pare că legătura lor amoroasă nu a putu fi reluată. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net