Rona Hartner, mesaj neaşteptat de la fostul soţ, de ziua ei de naştere. Cum a petrecut actriţa

Rona Hartner a împlinit 49 de ani pe 9 Martie și a fost foarte fericită. Și-a dorit să dea o petrecere cu această ocazie și s-a dovedit a fi o reușită! A avut mai mulți prieteni decât și-ar fi imaginat lângă ea, a primit multe cadouri și s-a distrat până la 3 dimineața. Fiica ei adolescentă, Sumalya, i-a spus mamei sale că nu a mai văzut-o de ceva timp atât de fericită! Şi fostul soţ i-a dat un mesaj-surpriză de ziua ei.

12 13 rona hartner 1 jpeg
Rona Hartner şi Herve Camilleri au fost căsătoriţi timp de un an şi jumătate

Rona Hartner a povestit că fiica sa i-a făcut un tablou, în stil grafitti şi prietenii i-au cumpărat tot felul de produse de îngrijire a tenului, dar şi parfumuri şi flori, ceea ce a bucurat-o cel mai tare. Actriţa a fost surprinsă şi de faptul că toţi prietenii ei s-au mobilizat pentru petrecere, deoarece i-a anunţat cu o zi înainte doar. Mai mult, Rona a recunoscut că a ţinut să facă o petrecere mare, tocmai pentru a îşi ajuta prietenii să mai uite de grijile cotidiene. 

image
Rona Hartner, alături de fiica ei, Sumalya

"Fata mea mi-a spus că de mult nu m-a mai văzut atât de fericită. Au venit foarte mulți prieteni la petrecerea de ziua mea, cu toate că i-am anunțat cu o zi înainte că îmi fac ziua de naștere. Nu am prevăzut lucrurile așa, foarte tare, dar am zis că nu se poate să nu îmi fac ziua de naștere în timpul războiului ăstuia, pentru că oamenii sunt atât de stresați și ziua mea trebuie să le folosească și lor, să se simtă și ei bine! Așa că a fost extraordinar! Au venit foarte mulți prieteni, foarte mulți muzicieni. Am primit niște cercei superbi, pe care i-am și purtat, am primit de la fata mea un tablou făcut în stil grafitti, foarte mișto, foarte multe flori, parfumuri, tot felul de produse pentru față și m-au răsfățat, ce să mai! Am primit foarte multe lucruri frumoase, de suflet, și eu mă bucur foarte mult de flori, pentru că lumea știe că noi femeile suntem impresionate de flori și de gestul ăsta. Paranghelia a durat până la 3 dimineața, eu am avut concert a doua zi și am crezut că nu o să mai pot să cant pentru că am dansat și am rupt scena, a fost foarte frumos și lumea s-a simțit foarte bine! Cred că toată lumea din cartier a zis: "Băi, ăștia au înnebunit de miercurea, așa!", pentru că toată lumea din zonă a auzit petrecerea dar nimeni nu a făcut nicio remarcă, cred că lumea vrea să audă muzică și paranghelii și s-au săturat de vești proaste!”, a povestit Rona Hartner pentru Click!

Mesaj de la fostul soţ, de ziua ei

stanga
dreapta
rona hartner 1 4 JPG
rona hartner 15 JPG
rona hartner 1 JPG
rona hartner 13 JPG
rona hartner 12 JPG
rona hartner 14 JPG
rona hartner paris jpeg
rona hartner viitor sot herve relatii intime jpeg
12 13 rona hartner 1 jpeg
rona hartner herve camilleri JPG
rona hartner JPG
Rona Hartner jpeg
rona hartner casatorie jpeg
rona hartner si herve
Rona Hartner și Herve susțin că au o iubire castă jpeg
Rona Hartner, alături de iubitul ei, Herve  jpeg
rona hartner jpeg
rona hartner spital franta jpeg
rona hartner herve sot jpeg
rona hartner d jpeg

După divorțul de francezul Herve Camilleri, Rona Hartner a mărturisit, pentru Click!, că lasă viața să o surprindă și nu mai vrea să își facă planuri.

“În ceea ce privește partea personală sunt împăcată, liniștită, ca să zic așa, pentru că așa trebuie să fie lucrurile acum, în perioada asta! Cred că am mai degrabă o chemare să fiu consacrată ca și celibatar laic pur și simplu, cred că asta e mai degrabă chemarea mea decât pentru căsătorie, dar nu vreau să îmi fac eu planuri, vreau să aflu ce îmi rezervă viitorul și să stau liniștită deocamdată și să mă reconstruiesc un pic”, a declarat Rona Hartner, pentru Click!

De altfel, fostul ei soț, i-a trimis un mesaj de “La mulți ani”, Ronei, apreciat de artistă, dar din păcate, între ei doi nu mai poate fi nimic.

A divorțat anul trecut în septembrie

Căsnicia Ronei Hartner (49 ani) cu francezul Herve Camilleri (47 ani) a luat sfârșit și în mod oficial. Vedeta și cel care i-a fost alături în ultimii ani au pus punct căsniciei și au divorțat oficial anul trecut, pe 17 septembrie, după trei ani de relație și la un an și jumătate de la nuntă. O decizie care i-a șocat pe mulți însă viața te ia uneori prin surprindere atunci când te aștepți mai puțin!

“Nu va fi un divorț conflictual, ci unul amiabil”, anunța Rona Hartner atunci. Și așa a și fost!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

carmen tanase jpeg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
image png
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
giani vladimir 25713800 jpeg
mircea solcanu2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg
FotoJet jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg