Rona Hartner, generoasă la partaj. «A luat tot ce a vrut de la mine»

Ultima actualizare:

    Rona Hartner și DJ-ul franco-sicilian Herve Camilleri s-au căsătorit în 2019foto: arhiva personală
Rona Hartner și DJ-ul franco-sicilian Herve Camilleri s-au căsătorit în 2019foto: arhiva personală

După trei ani de relație și la un an și jumătate de la nuntă, Rona Hartner (49 de ani) divorțează de francezul Herve Camilleri (47 de ani). Cei doi vor merge să semneze actele de divorț joi, 20 mai. Rona și-a dorit un divorț amiabil, așa că a fost foarte generoasă la partaj cu omul care a ajutat-o să răzbească în lupta cu cancerul.

La partaj, Rona Hartner a rămas în casa pe care o deține pe Coasta de Azur, iar Herve i-a făcut o listă cu bunurile pe care și le dorește. Cei doi au rezolvat și situația banilor din conturi.

“Joi semnăm actele. Am vrut să divorțăm amiabil. Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce vrut de la mine. I-am zis tot ce vrea să ia. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect. Și cu conturile ne-am aranjat. De aia ne-au trebuit două luni până să anunțam divorțul, ca să aranjăm totul. Cunoști un cuplu după cum divorțează. Iubirea asta imposibilă dintre noi poate în timp se va transforma în altceva. Herve nu m-a trădat, nu am avut o viață sinistră cu el”, a declarat Rona Hartner în emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Rona Hartner: “Nu am știut să rezolvăm conflictele dintre noi”

Deși cei doi au stabilit să divorțeze amiabil și să rămână prieteni, Rona Hartner recunoaște că la baza rupturii dintre ea și dj-ul francez au stat o serie de conflicte care au apărut în cuplul lor pe perioada pandemiei. “Acum un an și jumătate ne-am căsătorit, dar eram de trei ani de zile împreună și pot să zic că am avut noi niște semnale de alarmă că ceva s-ar putea să nu funcționeze prea mult timp. Știi cum este, dragostea și pasiunea te fac să continui, să mergi mai departe și să nu ții cont de primele semnale de alarmă. Dar poate că asta am învățat acum, cu experiența asta, că de fapt acele prime semnale trebuie să te facă să fii mai prudent și acum îmi dau seama că m-am comportat ca și când aș fi avut 16 ani și că nu am fost prudentă! La noi nu a fost doar o dragoste cu năbădăi, un conflict și un divorț. Divorțăm pentru că nu am știut să rezolvăm sau să gestionăm conflictele dintre noi”, a povestit Rona Hartner pentru Click!

Actriţa şi cântăreaţa Rona Hartner (49 de ani) s-a căsătorit în octombrie 2019 cu DJ-ul franco-sicilian Herve Camilleri (47 de ani) pe Coasta de Azur. Artista a luat decizia să se căsătorească cu dj-ul francez după ce acesta i-a fost alături în lupta cu cancerul de colon, cu care fost diagnosticată în februarie 2019.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net