Rona Hartner, adevărata metodă prin care s-a vindecat de cancerul de colon!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Pentru Rona Hartner viața la 49 de ani este frumoasă! Mai ales atunci când treci cu bine peste o perioadă neagră din viața ta și bați cancerul de colon în stadiu avansat.

Rona Hartner este cu adevărat o persoană credincioasă!
Rona Hartner este cu adevărat o persoană credincioasă!

cum se simte  Rona Hartner după ce s-a vindecat prin credință de cancerul de colon

Rugăciunea și credința în Dumnezeu au stat la baza vindecării Ronei Hartner și au ajutat-o din plin să își redobândească starea de spirit și tonul dintotdeauna. Artista se simte bine acum și a revenit la forma ei cea mai bună, după cum ne-a povestit pentru Click!

„Cu sănătatea sunt foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Chiar am făcut acum niște analize noi, fac din 6 în 6 luni, și rezultatele sunt foarte bune! Nicio recidivă nimic, sunt ok.

Am început să iau un tratament pentru tiroidă, pentru că tiroida e cea mai afectată de la  chimioterapie și acum având acest tratament mă simt foarte bine, cu tonusul, cu tot. Și mă bucur că am foarte multe proiecte pe care le pregătesc în această perioadă”, a declarat Rona Hartner pentru Click!

Citește și: Rona Hartner, mesaj neaşteptat de la fostul soţ, de ziua ei de naştere. Cum a petrecut actriţa

Fire credincioasă, artista merge zilnic la biserică, iar acest lucru a devenit deja un ritual pentru ea.

„În fiecare weekend merg la câte un pelerinaj, practic am ritualul meu! Dimineața, la 8.30, merg la slujba mea de dimineață, în fiecare zi, nu există, și sâmbătă, chiar dacă sunt foarte puțini oameni sâmbăta la biserică, este ziua Fecioarei Maria.

La 8.30 am slujba în fiecare zi, mă împărtășesc, la 9 rămân la Adorație, slujba din cursul săptămânii e mai scurtă decât slujba de duminică, la 9 am Adorație până la ora 10, după care îmi încep ziua.

Când mă mai trezesc dimineața cu noaptea-n cap atunci fac Adorația înainte să răsară soarele, Mă trezesc pe la 6-7 dimineața, mă duc la adorație la ora aia și pe urmă fac doar  slujba. Eu cu asta rezist la stres și la toate problemele și, mă pun în fața lui Iisus, împreună cu el, e liniște. Așa îmi fac programul în fiecare zi!”, a completat Rona Hartner pentru Click!

Vezi și: Rona Hartner, pregătită să iubească din nou după divorțul de Herve: «Știu acum cu ce fel de bărbat m-aș înțelege»

Vedeta se pregătește să revină în România, însă nu a dat detalii despre data exactă. Cert este că atunci când artista este în țară, apariția sa cu siguranța va fi remarcată!

„Ar trebui să vin în țară pe la sfârșitul lui iunie cu niște concerte cu Țăndărică, încă nu știu sigur și am și niște propuneri pentru vară în București, niște concerte, așa că ar trebui să vin în țară, ce să mai… Mi-ar plăcea să vin cu fiica mea, dar depinde dacă va avea sau nu școală în perioada respectivă! Mai vedem! Îi este și ei dor de România, asta e clar!”, a spus Rona Hartner, pentru Click!

Rona Hartner și-a revenit într-un an după chimioterapie

Rona Hartner este o norocoasă! Dumnezeu  o iubește! Vedetă a reușit să se vindece după ce a fost diagnosticată cu cancer de colon pe care l-a descoperit târziu, cum zicea ea, fiind atunci în faza 3 A.

„În 2019 am terminat chimioterapia, mi-a trebuit un an să îmi revin. Ai nevoie practic de 5 ani ca să îți revii definitiv, dar eu am reușit să fac asta după un an pentru că m-am imunizat înotând în apă rece de mare și mi-am revenit mult mai repede și am eliminat mult mai mult toxinele, dar dacă ai un regim normal de viață, îți trebuie cam 5 ani ca să elimini chimioterapia din corp”, povestea Rona Hartner, la un moment dat.

Ce ritual de frumusețe are Rona Hartner la 49 de ani

După ce a trecut printr-o suferință din care a ieșit învingătoare, Rona Hartner are grijă de ea. Pentru sezonul cald care urmează, actrița și artista nu face eforturi speciale în a se îngriji și întreține.

„Eu am  acest aparat cu care mă hidratez la față, în același timp o am pe esteticiana mea româncă, Florance, care este pe Coasta de Azur și ea se ocupă de mine, de măști, de toate chestiile astea și nu ies afară fără niciun fel de protecție solară, dar, totuși, mă bucur că la 49 de ani încă nu am nicio operație, niciun fel de injecție vreodată și simt că nu am nevoie.

Fața mea, bineînțeles  că mai face și ea câte un rid de expresie, dar încă nu am nevoie de nicio intervenție exterioară și mă bucur enorm. E clar că este și capitalul fizic dar și faptul că mă hidratez bine, că dorm foarte bine, că nu beau, nu fumez, nu mă stresez, nu mă mai uit la TV,  nu vreau să mai aud nimic despre război, am închis televizorul din toate punctele de vedere. 

Nu mă mai uit decât la divertisment, la comedii, momente de rugăciune online și cam atâta tot. În rest, nu mai deschid televizorul, pentru că m-am stresat prea mult, am făcut mai multe atacuri de panică de la război, de la începutul lui martie și m-am oprit brusc”, a mai spus Rona Hartner, pentru Click!

A divorțat după 3 ani de relație

Rona Hartner (49 ani) a decis să divorțeze de soțul francez Herve Camilleri (47 ani) după trei ani de relație și la un an și jumătate de la nuntă. Cu toții au fost surprinși de decizia vedetei care a anunțat că “nu va fi un divorț conflictual, ci unul amiabil”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net