VIDEO «Boierul» Droopy, petrecere nebună cu maneliști și vedete, în buricul Bucureștiului. Loredana Groza și Codin Maticiuc, «capete de afiș»

Ultima actualizare:

Afaceristul Ionuț Marinescu, sau ,,Droopy", așa cum îl știu cei din lumea bună a Bucureștiului, a rupt gura târgului cu o petrecere monstru de ziua lui, când a împlinit 44 de ani. Vedete precum Loredana Groza, Damian Drăghici sau Vali Vijelie i-au făcut urări antreprenorului, ce a cheltuit o sumă obscenă pe un party, la care până și dușmanii și-ar fi dorit să danseze pe mese. 

«Boierul» Droopy, petrecere nebună cu maneliști și vedete, în buricul Bucureștiului/ Foto: CanCan
«Boierul» Droopy, petrecere nebună cu maneliști și vedete, în buricul Bucureștiului/ Foto: CanCan

Mare eveniment monden în nordul Capitalei, unde bogătașul ,,Droopy a sărbătorit împlinirea a 44 de ani. Petrecerea a fost de-a dreptul explozivă și a avut parte de cele mai proeminente nume din lumea showbiz-ului și a manelelor. Cum s-a lăsat seara în ,,zona bună" a Bucureștiului, intrarea din fața localului s-a umplut de covoare persane și mașini de sute de mii de euro.

Vezi și: Loredana Groza, show incendiar, în finala emisiunii „România are Roast"

Codin Maticiuc, nelipsit din peisajul monden, a venit alături de superba sa parteneră, care și-a demonstrat talentul la dans, pe ritmuri de muzică lăutărească. 

Ionuț Marinescu a organizat evenimentul într-un local din Herăstrău și a nu a fost un simplu party, ci o adevărată desfășurare de forțe. ,,Droopy" pare să fie fascinat de cultura romă, iar tematica evenimentului a reflectat din plin acest aspect. 

Citește și: Adi Minune și-a anunțat retragerea din muzică! De ce a lipsit de la nunta lui Salam

Wilmark a avut sarcina de a pune în scenă coregrafia din filmul „Șatra”, celebra peliculă a regizorului Emil Loteanu. Rezultatul a fost un moment unic, urmărit cu fascinație de către invitați, în special de fosta iubită a afaceristului, Irina Cristescu.

Loredana Groza, Damian Drăghici, Jador, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, Nicu Paleru și Adi de la Vâlcea au electrizat atmosfera cu muzica lor, iar invitații au fost în delir. 

Actorii Marius Manole, Doinița Oancea și Rona Hartner au făcut un adevărat show pe muzică lăutărească. Nici Carmen Tănase nu putea lipsi de la eveniment, unde a oferit un moment savuros, interpretând-o pe Flăcărica Potcovaru, din telenovela Regina. 

Nu rata: Alina Pușcaș, dezlănțuită la petrecerea lui Codin Maticiuc! S-a sărutat cu o artistă de față cu soțul! (FOTO)

Dansatoare în costume înflorate, specifice culturii rome, mâncăruri alese, șampanie scumpă și cântece până în zorii zilei, acestea sunt câteva dintre elementele care au transformat petrecerea lui ,,Droopy" într-un eveniment de proporții epice.

Suma colosală cheltuită de Droopy pentru party-ul de ziua lui

Sumele cheltuite de afacerist pe cea mai tare petrecere exclusivistă a anului au fost pe măsură și, potrivit surselor CanCan, Ionuț Marinescu a scos din buzunar nu mai puțin de 200.000 de euro. 

,,Droopy" este considerat o fire sensibilă și îi place să stea mai degrabă în afara reflectoarelor, dar de ziua lui, a fost mai sociabil ca de obicei.

Interesant și: Cristian Boureanu, înșelat de femeile din viața lui! Cum a «prins-o» pe Valentina Pelinel

Îmbrăcat într-un costum Dolce&Gabbana, asortat la un ceas de 70.000 de euro, Ionuț Marinescu a făcut câteva declarații. 

,,Orice om își dorește să prospere, eu sunt omul care întotdeauna îmi doresc să cresc, să evoluez, dar cel mai mult contează partea de emoție, iubire și sănătate, că e cea mai importantă!”, a declarat antreprenorul, notează sursa citată. 

Și bogații plâng

Surse din anturajul afaceristului susțin că Ionuț Marinescu a organizat petrecerea de pomină pentru a o impresiona pe fosta lui iubită, Irina Cristescu, supranumită ,,Prințesa Ochelarilor". 

,,Droopy" și ,,Prințesa Ochelarilor" au trăit o idilă foarte intensă, însă relația dintre ei s-a terminat, iar tânăra ar urma să se căsătorească în curând cu alesul inimii. 

Noroc la bani, ghinion în amor, aceasta pare a situația lui Ionuț Marinescu, care, după cum a declarat și el și la petrecere, încă mai speră la o iubire ca-n filme. 

„Astăzi nu există o femeie și sper să fie ultima ocazie! Oricine își dorește o familie și să trăiască o iubire exact așa ca în «Șatra», dar să se termine frumos! Ne trebuie curajul de a trăi emoția până la capăt, curajul de a-ți asuma un risc, asta face ca anumite relații să nu funcționeze!”, a mai spus Ionuț Marinescu, pentru sursa menționată. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net