S-a făcut dreptate! Micuţa Alessia va creşte lângă mama ei

Ultima actualizare:
Hector şi Irina pe vremea când erau fericiţi
Hector şi Irina pe vremea când erau fericiţi

Hector Bitar nici nu concepea că va părăsi România fără Alessia, fetiţa în vârstă de doi ani pe care o are împreună cu românca Irina Cristescu. Judecătorii nu s-au lăsat însă impresionaţi de ”aerele” de bogătaş ale mexicanului şi au decis ce e mai bine pentru micuţă. Alessia va creşte alături de mama ei care a fugit din Mexic şi s-a refugiat în România de frica soţului violent.

E nepotul lui Carlos Slim, unul dintre cei mai bogaţi oameni ai planetei. Şi părinţii lui sunt extrem de avuţi şi foarte influenţi. Nici nu e de mirare că a crezut că venirea în România va reprezenta o simplă formalitate pentru el, şi că va putea pleca de la Bucureşti cu Alessia, fetiţa pe care o are cu Irina Cristescu, 25 de ani. Dar, pentru Hector Bitar, 45 de ani, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea de la tribunal. Deşi în februarie, în mod cu totul curios şi neaşteptat, milionarul reuşise să obţină la prima instanţă returnarea în Mexic a micuţei, judecătorii de la Curtea de Apel nu s-au mai lăsat impresionaţi de numele aflat în faţa lor. După câteva luni de coşmar, în care a făcut zeci de drumuri la tribunale, Irina Cristescu răsuflă acum uşurată. Tânăra îşi va creşte în linişte copila, departe de tatăl pe care îl consideră un om periculos. Curtea de Apel Bucureşti a admis recursurile declarate de mama şi de procurori şi a respins cererea de înapoiere a fetiţei în Mexic - formulată de tatăl ei.

S-au cunoscut acum cinci ani

Povestea Irinei şi a lui Hector a început în 2011, în America, unde românca, pe atunci în vârstă de nici 20 de ani, fiica proprietarilor ”Opticris”, era studentă la Arte. Acolo l-a cunoscut pe Hector Bitar, un milionar excentric, care se recomanda drept arhitect, dar „lucra” numai în cluburi şi pe la petreceri udate cu mult alcool. A fost dragoste la prima vedere, iar tânăra româncă s-a lăsat cucerită de bărbatul care era dorit de zeci de femei. Şase luni mai târziu, cei doi se căsătoreau cu mult fast, viaţa părând foarte roz în apartamentul de 3,5 milioane $ pe care Hector Bitar îl avea la New York. ”Mergeau în Mexic la familia lui, oameni extrem de bogaţi şi influenţi, cu afaceri în domeniul hotelier. Mama lui Hector se purta foarte frumos cu Irina, îi spunea că este nora pe care şi-a dorit-o întotdeauna şi că abia aşteaptă să-şi strângă în braţe primul nepoţel”, ne-au dezvăluit surse apropiate celor doi. Lucrurile n-au fost însă „roz” prea multă vreme, iar Irina avea să afle adevărata faţă a celui căruia îi declarase iubire eternă. În 2013, le-a dat tuturor vestea că va deveni mămică. Spera din tot sufletul că soţul ei se va schimba, că va renunţa la alcool şi la petrecerile înecate în droguri, la anturajul dubios, din care făcea parte şi un bărbat acuzat de crimă, Juan Manuel Turcot.


    Hector şi Irina pe vremea când erau fericiţi
Hector şi Irina pe vremea când erau fericiţi

«E o piedică în viaţa mea»

Românca a născut-o pe Alessia în America, la începutul anului 2014. Bitar se comporta tot mai urât, chiar şi în rarele ocazii în care trecea pe la vila unde stăteau soţia şi fiica lui, de nici două luni. Momentul în care tânăra a decis că trebuie să ia o decizie radicală a fost cel în care a găsit câteva conversaţii terifiante între soţul ei, sora acestuia şi temutul Turcot, bănuit a fi asasin plătit. ”Putem folosi şi alte metode… dacă o răpim pe Alessia, pe ea putem s-o declarăm nebună… s-o deportăm… e o piedică în viaţa mea”, sunt doar câteva dintre planurile pe care şi le făceau cei trei.Irina Cristescu a decis să-şi cheme de urgenţă familia din România, iar ceea ce a urmat e demn de un film poliţist. ”Familia Cristescu a luat legătura atât cu avocaţi, cât şi cu Ambasada României, dar şi cu cea a Statelor Unite, pentru că fetiţa e cetăţean american. Au fost sfătuiţi să plece chiar în acea zi din Mexic. Au luat un avion privat până la Houston (SUA), însă când au ajuns acolo, surpriză: fuseseră daţi în urmărire prin Interpol pentru răpire de minor. Au stat în aeroport 20 de ore, interogaţi de poliţie şi de FBI. Într-un final, agenţii au declarat că, din punctul lor de vedere, pot pleca, ei neconsiderând că e vorba despre o infracţiune, copilul fiind cetăţean american”, au povestit, pentru Click!, sursele citate. Cu un avion privat, fără escală, familia Cristescu ajungea în România pe 23 martie 2014. Irina a deschis procesul de divorţ şi de custodie, iar vineri judecătorii au decis că fetiţa va rămâne alături de mama ei

Milionarul, nervos și înconjurat de bodyguarzi

Venirea în România nu i-a priit deloc lui Hector Bitar. Înainte ca instanța de la Curtea de Apel să se pronunțe pe cererea lui de trimitere a copilului în Mexic, l-am surprins pe milionar în fața unui hotel de lux din București. Vizibil agitat, Hector Bitar a sudat țigară de la țigară în timp ce trei gărzi de corp se asigurau că nimeni nu-l deranjează. După câteva minute de așteptare în fața hotelului, lângă mexican și-au făcut apariția un domn și o doamnă cu un teanc de acte în brațe, toți trei intrând apoi în clădire.


    Foto: Click!
Foto: Click!
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net