Loredana Groza, show incendiar, în finala emisiunii „România are Roast"

România are Roast a ajuns la final miercuri, 22 iunie. Cele două echipe s-au înfruntat pentrru o ultimă oară, iar Loredana Groza a făcut atmosferă împreună cu orchestra Agurida!

Loredana Groza a purtat o rochie cu un decolteu abisal Sursă foto: Captură video
Loredana Groza a purtat o rochie cu un decolteu abisal Sursă foto: Captură video

Emisiunea „România are Roast", difuzată de postul Antena 1, a ajuns la final. Marmotele vesele și Pârșii circumspecți s-au confruntat pentru o ultimă dată și au fost nevoite să organizeze un flash mob în Capitală! 

Citește și: Iulia Albu și Micutzu, schimb savuros de replici la România are Roast

Cosmin Natanticu, Mincu, Maria Popovici, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Radu Bucălae, Teodora Nedelcu şi Teo Ioniţă au fost cei zece comedianți care au trebuit să convingă oamenii să se alăture dansului lor. 

Nu flashmob-urile celor două echipe au atras însă toată atenția, ci prestația Loredanei Groza, din platou. Artista a demonstrat, încă o dată, că vârsta este doar un număr pentru ea.

Îmbrăcată într-o rochie strălucitoare, transparentă, într-o nuanță de auriu, Loredana Groza a interpretat piesa „La margine de București" alături de orchestra Agurida, iar spectacolul a fost unul garantat! Nimeni din platou nu și-a putut lua privirea de la divă și, cu siguranță, nici cei aflați în fața micilor ecrane nu au rămas indiferenți!

Loredana Groza, vacanță în Mykonos cu fiica

Loredana Groza a bifat recent o vacanță în Mykonos, Grecia, alături de fiica sa, Elena Boncea, dar și de cuplul format din Alex Bodi și make-up artistul Ema Uta.

Pagina de Instagram a Loredanei Groza a abundat de fotografii din escapada în care a îmbinat munca cu distracția. La 52 de ani, Loredana Groza nu ezită să pozeze provocator și, ce-i drept, nici nu ar avea de ce să o facă! Are un corp perfect tonifiat, iar Mama Natură a înzestrat-o cu forme generoase. 

Vezi și: Fiica Loredanei Groza, de-a dreptul superbă, într-un pictorial de colecție 

Fiica Loredanei Groza a moștenit frumusețea de la mama sa. La 24 de ani, Elena Boncea lucrează la un studio de radio din Bucrești ca producător și este pasionată de artă. Ezită să apară public de multe ori, dar atunci când face acest lucru, nu avem cum să nu observăm asemănarea izbitoare dintre ea și celebra mamă! 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net