După modelul Madonna, Loredana a fost prinsă de paparazzii Click! nemachiată! Așa arată cu adevărat

Ultima actualizare:

Loredana Groza a fost surprinsă de paparazzii Click! pe stradă, în nordul Capitalei, la o sesiune de cumpărături dulci. De remarcat este că diva era complet nemachiată, cu o ținută sport, geacă largă, șapcă, pantaloni versatili, vestimentație numai bună de a-și masca apariția pe străzile micului Paris. După modelul Madonei, care a fost prinsă nemachiată și fără filtrele de pe Instagram, Loredana a avut aceeași apariție, numai că jurata X Factor se poate lăuda cu o înfățișare nu chiar foarte departe de cea de pe rețelele de socializare.

cub loredana instagram viatareala png

Camuflată, așa a apărut Loredana pe un bulevard din zona de fițe a Bucureștiului, unde s-a grăbit să-și cumpere câteva prăjituri de la o cofetărie renumită din zonă. Paparazzii Click! au fost pe fază și au scăldat-o în blițurile aparatului foto. În imagini vedem o Lori relaxată, fără dorința de a fi sexy, să iasă în evidență, ori să epateze. Singurul element scump vizibil pe care l-a avut la ea a fost o gentuță mică de câteva mii de euro, de la celebrul designer Louis Vuitton.

Citește și: WOW! Fiica Loredanei Groza este de-a dreptul superbă, într-un pictorial de colecție. Elena Boncea arată ca o vedetă de film

Nemachiată, cu șapca trasă pe față, Loredana s-a grăbit să ajungă într-un loc unde, cel mai probabil, voia să devoreze dulciurile. Credem și noi, că la ce bunătăți a luat ne gândeam chiar să ne autoinvităm în momentul întâlnirii pe stradă. Ne-am oprit, nu de alta, dar Lori a avut treabă la o clinică de stomatologie, iar la medic nu prea am vrut să mergem.

Din fotografii reiese că Loredana poate fi o vedetă și fără fițe, naturală, care nu e mereu în căutarea atenției. Altfel vorbim, însă, de activitatea ei pe scenă, ori pe rețelele de socializare.

Loredana, apariții hot pe Instagram

Loredana Groza este o artistă apreciată pentru spectacolele incendiare și pline de energie pe care le realizează de ani întregi. Originală, versatilă și mereu cu zâmbetul pe buze, Loredana Groza reușește să rămână în atenția publicului. Aparițiile sale uimesc audiența de multe ori, căci alegerile vestimentare ale divei nu sunt dintre cele mai cuminți. 

Lori are 51 de ani și aceiași energie debordantă ca în tinerețe. Diva își împarte timpul între studioul de înregistrări, platourile emisiunilor la care participă și concertele pe care ls susține. După ce elevul său, Nick Casciaro, a câștigat X Factor agenda i-a devenit și mai aglomerată și a onorat o serie de concerte în mai multe locații din București și Italia. 

Citește și: Loredana o comite din nou! Sânii artistei, fără sutien, într-o ținută Versace, pe trendul Madonnei

Loredana pare neobosită și mereu gata de muncă, dar și de distracție. Dornică să mențină legătura cu fanii și să le prezinte ce se petrece în viața sa, Lori distribuie adesea imagini pe pagina personală de Instagram. Contul vedetei abundă de instantanee care mai de care mai provocatoare, iar ținutele provocatoare nu îi sunt străine. Rochii cu decolteu abisal, piese de lenjerie intimă, tocuri amețitoare, pantaloni din piele, nimic din toate acestea nu reprezintă o noutate pentru Loredana. 

Viața Loredanei Groza este una foarte activă. La începutul lunii martie, artista a participat la Paris Fashion Week, la invitația lui Cătălin Botezatu. Nu, nu a urcat pe podium pentru a defila, ci pentru a-i încânta pe cei prezenți cu muzica sa. 

Cât despre comentariile pe care le primește referitor la fizicul său și la schimbările pe care pare să le fi suferit la nivelul feței datorită operațiilor estetice, Loredana preferă să nu răspundă criticilor! A dezmințit că ar fi trecut pragul medicului estetician și a subliniat, nu doar cu o singură ocazie, că sportul și atitudinea pozitivă sunt cele două ingrediente care o ajută se se mențină tânără și frumoasă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net