Imagine de senzație cu Loredana în timp ce sărută cu foc un tânăr!

Ultima actualizare:

Loredana Groza este o artistă desăvârșită și ne-a dovedit, de-a lungul timpului, că pentru ea nu există bariere, ci doar inspirație. Diva a postat, recent, o fotografie în care apare sărutând cu foc un tânăr, care în mod cert este înnebunit după ea, dacă ne luăm după imagini.

loredana decolteu semifinala xfactor png

Loredana, moment unic cu un tânăr adolescent!

Faimoasa jurată de la X Factor este fără doar și poate o apariție, dar și o artistă care reușește să facă show pe scenă, în special la petrecerile private sau concertele unicat pe care le realizează. Loredana a postat pe Instagram o imagine în care apare alături de un adolescent, iar fotografia a devenit intens comentată în social media.

De ce? Ei bine, diva muzicii românești i-a tras o sărutare și-o îmbrățișare tânărului pe care am aflat că îl cheamă Theo Mănescu, elev la un liceu prestigios din Capitală. Înnebunit după Loredana, adolescentul a surprins-o pe vedetă la o petrecere de milionari, moment în care s-au pozat. Și pentru că l-a îndrăgit din prima, artista l-a îmbrățișat și chiar l-a sărutat pe obraz pe tânăr, semn că nu doar el o place, ci și Lori l-a îndrăgit. Mai mult ca sigur, vedeta este încântată să aibă fani atât de arătoși și tineri, dar mai ales pasionați de muzica ei.

Loredana Groza reușește să rupă topurile muzicale chiar și după 30 de ani de carieră, iar drept dovadă stă chiar generația Z, care este la curent cu piesele sale și o ascultă la petrecerile la care iau parte. Dovada stă tocmai în imaginile de mai sus!

Ce să mai zicem, artista este reinventată și reușește să atragă atenția asupra ei cu fiecare postare de pe Instagram sau Facebook, chiar și TikTok, unde are milioane de admiratori, mulți fiind tineri.

Apropo de tineri, un alt caz este chiar Nick Casciaro, ultimul câștigător X Factor, despre care s-a spus că ar avea o relație cu Loredana, după ce au început să apară peste tot împreună, fie că vorbim de spectacole în țară sau afară, nunți de lux sau chiar și vacanțe.

A divorțat de Andrei Boncea?

Click! a dezvăluit în exclusivitate că Loredana Groza (51 de ani) și fostul soț, Andrei Boncea, n-ar mai fi împreună de ceva timp. Detaliul care a dat-o de gol pe artistă este faptul că nu mai poartă verigheta, iar aparițiile alături de familie au dispărut. De altfel, întregul proces de reinventare s-ar datora separării de fostul partener de viață, care i-a fost și coleg în Pro TV ani la rând. De când a venit la Antenă, Lori s-a schimbat radical: și-a pus fațete dentare, implanturi mamare, injecții cu botox, mărire de buze, rinoplastie, dar și alte intervenții minim invazive. Rezultatul? Diva s-a transformat în Madona de România, căci și aparițiile îndrăznețe sunt la ordinea zilei.

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
image
actualitate.net
image
actualitate.net