Loredana s-a aruncat în brațele lui Adi Minune! Ipostaza senzuală în care au fost surprinși

Loredana și Adi Minune s-au întâlnit în cadrul unui eveniment monden, iar fanii celor doi au fost luați prin surprindere de imaginea cu care cei doi „au defilat” pe rețelele de socializare! Iată ipostaza sexy în care au fost fotografiați!

Loredana și Adi Minune, așa cum nu i-ați mai văzut! Foto: Colaj Click!
Loredana și Adi Minune, așa cum nu i-ați mai văzut! Foto: Colaj Click!

Artiștii Loredana Groza și Adrian Minune au participat la o petrecere privată organizată în Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite, iar luxul și opulența nu au lipsit, astfel, de la eveniment. Cu toate acestea, cei doi au reușit să atragă toată atenția asupra lor, după ce s-au fotografiat într-o ipostază provocatoare! 

Loredana și Adi Minune, ipostază senzuală

Pentru a demonstra că nu pozează sexy doar cu Nick Casciaro, vehiculându-se pe baza fotografiilor celor doi chiar că ar avea ceva mai mult decât o reație de prietenie, Loredana s-a aruncat și în brațele lui Adi Minune! Lori, îmbrăcată provocator, așa cum ne-a obișnuit de ceva vreme, a pozat extrem de îndrăzneț cu cântărețul de manele, care i-a pus mâna pe piciorul ridicat. 

Aceasta purtat o rochie neagră, extrem de decoltată, cu un dres plasă și pantofi în aceeași nuanță, în timp ce Adi Minune a fost, la rândul său, elegant din cap până în picioare. Cei doi au participat la o nuntă din showbiz, însă nu știm încă dacă pe post de invitați sau de artiști care au încins atmosfera. Poate că ambele, de ce nu!

Cert este că aceștia au încins spiritele și pe rețelele de socializare, după ce Loredana a publicat imaginea în cauză. Lori e obișnuită cu acest gen de fotografii, pozând în exact același mod și alături de Nick Casciaro, „elevul” ei care a câștigat X Factor și de care s-a apropiat în ultima perioadă. Pentru Adi Minune însă această ipostază pare a fi una nouă, așadar să vedem cum îl va aștepta soția acasă după ce vede imaginea!

Loredana, apariții extrem de îndrăznețe la 51 de ani

Loredana (51 de ani) pare că și-a găsit astfel noua modalitate preferată de a poza alături de alte persoane. Artista reușește însă și singură să se „propună” în cele mai senzuale ipostaze, publicând recent un videoclip interzis minorilor.

Lori s-a filmat pe un scaun, în timp ce purta o rochie lungă, iar când și-a schimbat poziția și s-a așezat picior peste picior, fanii au văzut ceva ce nu trebuia! Nu dăm mai multe detalii, însă video-ul în care diva a refăcut celebra scenă din „Basic Instinct” poate fi urmărit AICI. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net