Nick Casciaro, declarații surprinzătoare despre Loredana Groza, în presa italiană

Nick Casciaro a vorbit presei italiane despre relația cu Loredana Groza. Câștigătorul X-Factor a declarat că este impesionat de pasiunea divei. 

Loredana Groza și Nick Casciaro
Loredana Groza și Nick Casciaro

Nick Casciaro, 33 de ani, este câștigătorul celui de-al zecelea sezon X-Factor. Artistul, venit tocmai din Italia pentru a participa la show, a reușit să impresioneze publicul român și în special pe mentorul său din cadrul concursului, nimeni alta decât Loredana Groza. 

Loredana și Nick Casciaro au făcut un duet extraordinar pe scenă, care a atras multe aplauze din partea celor prezenți, iar într-un final tânărul artist a fost denumit marele câștigător al concursului de talente. 

Nick Casciaro a povestit presei italiene despre relația dintre el și mentorul său din cadrul concursului X-Factor, Loredana Groza. Tânărul a mărturisit că îi este recunoscător divei din România și că îi apreciază pasiunea și experiența artistică, care l-au ajutat mult să evolueze muzical. 

„A fost o călătorie incredibilă. Am suferit, m-am bucurat, mi-am pierdut vocea, am vărsat lacrimi , m-am gândit la cele mai întunecate momente din viața mea pentru a redescoperi cea mai caldă și mai intensă lumină. Acesta a fost X-Factor România pentru mine. O renaștere. Vreau să vă mulțumesc din suflet tuturor celor care faceți parte din această „navă spațială” nebună numită X-Factor. Toți cameramanii, regizorul, departamentul de croitorie, machiaj și coafură, producția și autorii. Am întâlnit mari profesioniști, muzicieni de top și oameni grozavi. Mari artiști.

Multumesc Loredana pentru ca ai crezut in mine si ca m-a sustinut mereu! Esti pentru mine cel mai bun antrenor pe care mi l-as putea dori! Pasiunea, generozitatea și marea ta experiență au făcut diferența. Ești un artist cu o inimă și un suflet imens și este minunat să te poți numi „PRITENUL MEU”, a declarat la acel moment tânărul, potrivit CANCAN.

Nick Casciaro și Loredana Groza au o relație specială

În mod uimitor, relația dintre Loredana Groza și Nick Casciaro a continuat și după terminarea showului X-Factor. Cei doi s-au afișat în ipostaze din ce în ce mai tandre, deși ambii se află în relații stabile, Nick are o iubită în Italia, iar Loredana este căsătorită. 

Zvonurile au început să circule imediat și unii susțin că Nick Casciaro este unul dintre motivele pentru care Loredana Groza are de gând să divorțeze de soțul ei, Andrei Boncea. 

Iubita lui Nick Casciaro a avut numai cuvinte de lauda cu privire la prestația partenerului ei pe scena de la X-Factor și a afirmat că o apreciază mult pe Loredana Groza.

Totuși chimia dintre Nick Casciaro și Loredana Groza este absolut incontestabilă, fapt dovedit și în cadrul unui concert de-al divei într-un club de fițe din Capitală, unde tânărul artist a fost invitat de onoare, iar cei doi au cântat piesa "Time of my life". Lory și Nick s-au desfășurat pe scena localului îmbrăcați în vestimentație din piele neagră, spre deliciul celor prezenți. 

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net