Sânii Loredanei Groza s-au mărit fabulos dintr-o dată! Uite ce bust impresionant a afișat pe plaja din Abu Dhabi

Ultima actualizare:

Loredana Groza (51 de ani) și-a obișnuit fanii cu pozele sale sexy, afișate pe rețele de socializare însă, în ultima perioadă, aceasta practic și-a înnebunit urmăritorii cu aparițiile sale.

Loredana Groza
Loredana Groza

Aflată pe o plaja în Abu Dhabi, artista și-a afișat decolteul generos pentru fanii de pe Instagram. Loredana Groza s-a filmat pe nisipul fin, îmbracată în alb și negru, lăsând la vedere sânii ce au fost acoperiți doar cu dantelă, spre bucuria privitorilor.

Tot din Abu Dhabi, Lori a făcut furori cu filmulețul în care imită gestul lui Sharon Stone, din Basic Instinct, dar și cu poza în care stă lipită de Adrian Minune, într-o rochie cu crăpătură îndrăzneață.

Loredana Groza spune că nu are intervenții estetice

De-a lungul timpului, gurile rele au spus că Loredana Groza ar fi apelat la operații estetice, însă artista nu a recunoscut niciodată acest lucru.  Solista nu s-a declarat, însă, împotriva operațiilor estice, ba mai mult ea admiră femeile curajoase care apelează la acest tip de intervenții.

Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor. Admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor”, a declarat Loredana Groza, potrivit Antena Star.

Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică ușoară din România. Artista și-a început cariera la Onești, iar pe parcursul anilor, Loredana Groza s-a remarcat prin aparițiile sale incendiare și provocatoare. Este comparată cu Madonna, pentru stilul ei excentric, însă asocierea nu o deranjează deloc, ba dimpotrivă.

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net