Lori, sexy și neliniștită, în așternuturi! Uite cum a putut să pozeze!

Ultima actualizare:

Lori nu se astâmpără! E ziua și poza sexy pentru solista care, la 51 de ani, face show pe rețelele de socializare! Arată trăznet, așa că nu ezită să se pozeze în ipostaze cât se poate de incitante! Fanii sunt împărțiți: unii o adoră, alții o... pun la colț!

Loredana Groza pozează din ce în ce mai sexy  Sursa: Instagram
Loredana Groza pozează din ce în ce mai sexy Sursa: Instagram

Loredana Groza nu se lasă cu una cu două! La 51 de ani, a înflorit și vrea ca asta să o știe toată lumea. Internetul ia foc atunci când solista noastră mai postează câte o imagine sexy!

Loredana arată mai bine ca la 20 ani, așa că își permite orice aroganță! Solista nu ia în seamă nici măcar zvonurile despre divorț, care îi tot dau târcoale în ultima vreme.

Solista și-a dezgolit abdomenul!

Până una alta, solista a făcut, din nou, furori cu o nouă imagine cât se poate de provocatoare, aruncată pe contul ei de socializare. De această dată, Lori s-a pozat sexy și neliniștită, în așternuturi, îmbrăcată doar cu un tricou alb, transparent.

Solista și-a dezgolit lasciv abdomenul bine lucrat pe la sală, ridicându-și tricoul. Fanii au explodat! Unii au lăudat abdomenul cât se poate de ferm, alții au considerat poza puțin cam deplasată.

„De ce ți-ai ridicat tricoul?”, a admonestat-o un fan pe dezinhibata solistă.

„Cam sexy poza asta, Loredama, nu?”, „Îmi înseninează viața”, „Ești un munte de frumusețe”, „Noapte bună și frumoasă ca tine”, au fost doar câteva comentariile pe care fanii i le-au lăsat Loredanei sub fotografia fierbinte.

Loredana Groza este una dintre cele mai sexy prezențe din showbiz. Cântăreața a fost însă în ultima vreme aprig criticată pentru faptul că ar fi apelat în exces la operațiile estetice. Cu toate acestea, vedeta nu a recunoscut niciodată numărul operațiilor estetice suferite, care i-au transformat corpul și i-au modificat vizibil trăsăturile feței.

Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme.

Cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor”, a spus Loredana Groza, la Antena Stars, atunci când a fost întrebată despre operațiile estetice.

La 51 de ani, Loredana susține, sus și tare, că felul în care arată se datorează faptului că merge periodic la sală și că a adoptat, în utima perioadă, un stil de viață cât se poate de sănătos.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net