Loredana o comite din nou! Sânii artistei, fără sutien, într-o ținută Versace, pe trendul Madonnei

Loredana Groza bifează o nouă apariție excentrică! Artista are 51 de ani și foarte multă încredere în sine și în felul în care arată. Solista s-a fotografiat încă o dată într-o ținută pe care nu multă lume ar îndrăzni să o poarte, iar alegerea sa vestimentară seamănă izbitor cu preferințele în materie de modă ale Madonnei.

Loredana Groza a bifat o nouă apariție provocatoare
Loredana Groza a bifat o nouă apariție provocatoare

Aparițiile provocatoare ale Loredanei nu mai sunt o surpriză pentru nimeni. Artista alege întotdeauna care îi accentuează formele voluptoase și nu se teme să aleagă rochii cu decolteu adânc.

Contul de Instagram al Loredanei Groza abundă de fotografii în care solista își expune mândră formele generoase cu care a fost ănzestrată de către Mama Natură. Recent, a distribuit mai multe fotografii realizate în natură. Loredana a îmbrăcat un costum marca Versace, iar sânii au fost cei care au atras atenția pentru că au fost acoperiți doar de o bluză neagră, din dantelă. 

Alegerile vestimentare ale Loredanei seamănă considerabil cu cele făcute de o artistă cunoscută la nivel internațional, nimeni alta decât Madonna. Solista are 63 de ani și o pasiune stringentă pentru hainele care nu lasă multe imaginației.

De multe ori, artista de peste Ocean se fotografiază în ținute miniscule, în corsete sau în fuste miniscule asortate cu fishnets. În ciuda criticilor pe care le primește și a unor internauți care sunt de părere că nu se îmbracă adecvat vârstei, Madonna continuă să îmbrățișeze aceeași atitudine curajoasă și să poarte haine care o aduc în centrul atenției indiferent de evenimentul la care participă. 

Loredana neagă operațiile estetice, în timp ce Madonna este abonata procedurilor de înfrumusețare

Loredana neagă că ar avea operații estetice și susține că secretul frumuseții sale este o dietă echilibrată, meditația și yoga și faptul că rămâne optimistă în ciuda tuturor obstacolelor pe care le întâlnește.

Pe de altă parte, operațiile prin care Madonna a trecut de-a lungul timpului nu pot fi negată pentru că, multe dintre ele, sunt vizibile cu ochiul liber. la 60 de ani, diva și-a locat fanii când a decis să își facă un implant fesier. Ridurile de pe față și le-a atenuat prin numeroase injecții cu acid hialuronic, iar volumul buzelor a suferit și el modificări considerabile în urma injecțiilor. 

   Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net