Madonna, desfigurată în realitate, fără filtrele de Instagram. Așa arată cu adevărat

Madonna a fost suprinsă, sâmbătă, de paparazzii britanici în timp ce lua masa cu fiul ei Rocco, la un restaurant din Londra. Deloc surprinzător, diva muzicii pop este foarte departe de imaginile promovate pe contul personal de Instagram, însă parcă nimeni nu se aștepta ca diferența să fie atât de mare.

Așa arată Madonna în imaginile prelucrate de pe Instagram
Așa arată Madonna în imaginile prelucrate de pe Instagram

La 63 de ani, Madonna pare să fi exagerat cu intervențiile care întind pielea de pe față, ștergând ridurile, dar și orice expresie. Iar dacă filtrele de Instagram reușesc să estompeze impresia de figură de ceară, imaginile de paparazzi nu o menajează deloc.

Sexagenara a ales, pentru aaceastă ieșire în oraș cu Rocco Ritchie (21 de ani) o ținută neagră, alcătuită din pantaloni scurți de oraș, cu o curea roție în talie, un top negru și pardesiu lung.

Starul și-a accesorizat ținuta cu o pereche de ghete negre cu ținte și o geantă neagră de mână, pe care era scris cu alb „Rebel iubitor”.

Chipul Madonnei, cu pielea foarte întinsă, ușor umflat, pare încremenit în timp în imaginile suprinse de jurnaliștii britanici.

Madonna, trădată de aspectul mâinilor

Mâinile însă trădează vârsta divei pop. În ciuda încercărilor de a rezolva problema vaselor de sânge inestetice, Madonna pare să nu fi găsit o soluție pe termen lung.

În 2016, diva își afișa mâinile foarte fine, imediat după o serie de tratamente-minune. Potivit Daily Mirror, cântăreața, pe atunci în vârstă de 57 de ani urmase câteva sesiuni de mezoterapie cu redermalizare, în valoare de 250 de lire sterline.

„Tratamentul, originar din Rusia, implică micro-injecții de aminoacizi, vitamine și acid hialuronic pentru a stimula producția de colagen care îmbunătățește pielea”, explicau atunci experții consultați de Daily Mirror.

Chiar dacă a dat rezultat epe termen scurt, efectele nu s-au prelungit în timp, iar acum mâinile sunt cele care trădează vârsta Madonnei.

Vedeți aici imaginile cu Madonna pe străzile din Londra, fără filtrele Instagram.

Potrivit jurnaliștilor britanici, în această perioadă, Madonna este implicată într-un proces epuizant de căutare a unei actrițe potrivite pentru viitorul fil biografic. Audițiile implică sesiuni de cântat alături de diva pop, dar și întâlniri cu coregraful Madonnei.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

harry si meghan jpg
foto1 copii crisanB jpg
Anca Dinicu  jpg
FotoJet (2) jpg
gabriel apostol jpeg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
mihaela radulescu jpg
Razvan Popescu slab jpg
Republica Moldova Independenta
apostol gabriel
image
image
image
image
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png