Madonna, imaginile editate care au stârnit controverse. Cum arată pozele în care zici că are 16 ani

Ultima actualizare:

Face ce face şi rămâne, la 63 de ani, una dintre cele mai controversate vedete. Madonna a uimit recent cu o serie de fotografii, în care e atât de editată, încât pare a avea 16 ani. 

Aşa arată Madonna în realitate. Aici, în 2021 foto: Getty
Aşa arată Madonna în realitate. Aici, în 2021 foto: Getty

Are o carieră de peste 40 de ani, este numită Regina muzicii pop şi a fost mereu una dintre cele mai discutate prezenţe din showbiz. Iar, la 63 de ani, Madonna nu se lasă şi atrage din nou atenţia asupra ei. De data aceasta, din cauza unor imagini editate în Photoshop atât de tare, încât nici nu mai seamană cu ea.

În imaginile distribuite pe contul ei de Instagram, Madonna apare cu un pahar de vin şi o ţigară electronică, în timp ce citeşte ceea ce pare a fi un scenariu. "E foarte greu să faci un film", a scris ea în dreptul pozelor, realizate în ceea ce arată ca o cameră de hotel.

Unii utilizatori ai reţelei sociale Instagram au comentat că arată ca la 16 ani, aşa de întinsă şi fără niciun rid e pielea Madonnei în imagini. “Are o faţă de bebeluş”, a scris un alt internaut.

Nu toţi au fost însă aşa de blânzi cu Madonna şi au acuzat-o că apelează la programe de editare. “Arată-ne faţa ta reală” şi “Arată complet diferit” au fost doar unele dintre comentariile lăsate de internauţii nemulţumiţi de decizia artistei de a-ţi modifica trăsăturile.

Madonna va realiza un film despre viaţa ei

Madonna lucrează acum la un film despre viaţa sa, despre care a spus că e o "autobiografie vizuală". Recent, artista a dezvăluit că ţine audiţii pentru proiect. Ea va regiza pelicula şi a scris şi scenariul, dar nu de una singură.

Se pare că cea care o va ajuta la regia filmului este Diablo Cody, cunoscută pentru filmul “Juno”, din 2007, pentru al cărui scenariu a primit un Oscar.

Scenariul peliculei, care ar fi deja gata, a fost făcut în colaborare cu Erin Cressida Wilson, o scriitoare americană, cunoscută pentru filmele “Secretary” (2002) şi “The Girl On The Train”(2016), notează dailymail.co.uk.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net