Am înnebunit cu toţii, Madonna ne arată chiloţii!

Ultima actualizare:

Madonna a comis-o din nou! Regina Muzicii Pop și-a surprins fanii la vârsta de 63 de ani cu un nou grupaj de fotografii sexy. 

Madonna,  63 de ani,  pozează  la fel de sexy  ca în tinerețe. Foto Instagram
Madonna, 63 de ani, pozează la fel de sexy ca în tinerețe. Foto Instagram

După ce a fost cenzurată pentru că și-a arătat sânii pe Instagram, Madonna a realizat un grupaj de fotografii în care își ridică rochia și le arată tuturor chiloții.

Artista a văzut lumina zilei la 16 august 1958 în Bay City, SUA, și a reușit de-a lungul unei cariere de peste 40 de ani să strângă o avere estimată la peste 850 de milioane de dolari. A fost măritată cu Sean Penn între 1985 și 1989 și cu regizorul britanic Guy Ritchie între 2000 și 2008.

Madonna, urmărită de ghinioane în ultimii ani

La finele anului 2019 și începutul anului 2020 a suferit o accidentare la șold, a fost nevoită să se opereze și a avut nevoie de cârje pentru a se putea deplasa. În 2020 s-a îmbolnăvit de COVID-19, dar a trecut cu bine prin boală și a sperat ca în 2021 să reînceapă seria spectacolelor, însă din cauza pandemiei a fost nevoită să își amâne iar planurile.

Așa că și-a concentrat întreaga atenție către conturile de pe rețelele sociale unde și-a surprins fanii cu pictoriale incendiare.

Fiica ei, Lourdes, 25 de ani, îi calcă pe urme, iar băiatul Rocco, 21 de ani, preferă să stea mai mult la tatăl lui, Guy Ritchie, în Regatul Unit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net