Moștenitoarele Regilor Pop pozează goale. Lourdes, fiica Madonnei, și Paris, fata lui Michael Jackson, întrecere de poze senzuale

image
Lourdes o copiază pe Madonna la capitolul senzualitate

Prinţesele pop se întrec în poze sexy! Lourdes, fiica de 25 de ani a Madonnei, a făcut senzaţie îmbrăcată sumar într-un pictorial incendiar pentru revista Paper. Paris Jackson, fiica regretatului Michael Jackson, a postat o fotografie în care apare în sânii goi, în timpul unui ritual de meditaţie transcendentală.Dacă Madonna, 63 de ani, a fost numită Regina Muzicii Pop, Michael Jackson (1958-2009) a fost Regele Muzicii Pop.

Fiica Madonnei, la fel de dezinhibată ca marea divă a muzicii pop

Deşi şi-a îndrumat fiica spre o carieră de coregraf profesionist, Madonna, care are o avere de peste 800 milioane $, i-a explicat lui Lourdes Leon, copilul rezultat din iubirea cu dansatorul Carlos Leon, că ”trupul nu este ceva ce trebuie ascuns din cauza prejudecăţilor celor din jur”.

Aşa că la numai o săptămână după ce mama ei poza cu sânii la vedere şi era cenzurată de Instagram, Lourdes a renunţat la haine şi a pozat pentru numărul din luna ianuarie al revistei americane ”Paper”.

Numele de scenă al lui Lourdes este Lola şi la scurt timp după publicarea pozelor a fost comparată cu mama ei. Madonna are doi copii biologici, pe Lola şi pe Rocco (de 20 de ani, din căsnicia cu regizorul Guy Ritchie) şi patru adoptaţi din Malawi: David Banda (15 ani), Mercy James (14 ani) şi gemenele Esther şi Stella (8 ani), ultimele fiind adoptate în 2017.

image
Paris Jackson, 23 de ani, s-a pozat în timpul unei ceremonii yoghine

Paris Jackson, generoasă cu pozele senzuale pe Instagram

Paris Jackson, 23 de ani, fiica lui Michael, nu pozează în reviste. Ea preferă să îşi încânte fanii de pe Instagram cu fotografii în pielea goală din timpul şedinţelor de yoga, de incantaţii şi meditaţii în natură.

Conform ”Bild”, Paris, care a moştenit de la tatăl ei o avere de aproximativ 100 milioane $, a făcut o ceremonie de inspiraţie druidă cu prilejul lunii pline alături de prietenele ei, care au format un cer simbolic în jurul focului.

Paris crede că această ceremonie are efecte purificatoare şi catartice şi o ajută să se elibereze de condiţionările impuse de societate.

Michael Jackson a mai avut doi copii, pe Prince Michael Jackson II Blankett  (19 ani) şi pe Prince Michael (24 de ani).

image
Michael Jackson (1958-2009)

Toţi trei au moştenit aceeaşi sumă de la tatăl lor şi au intrat în posesia averii doar după ce au împlinit 21 de ani.

În 2016, la şapte ani de la moartea tatălui ei, Paris a încercat să se sinucidă din cauza răutăţilor pe care le-a citit la adresa lui Michael Jackson.

În ciuda faptului că e extrem de timidă şi sfioasă, bunica ei a împins-o către o carieră în modelling, a devenit pasionată de tatuaje şi a urmat o şcoală de arte plastice.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
prodan (2) jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
visarion alexa
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
NATO - Ucraina - Rusia FOTO Shutterstock
cub sicriu alexandru arsinel png
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg