Loredana, în cea mai sexy ipostază de până acum. Posteriorul ei n-a arătat niciodată aşa

Ultima actualizare:

Loredana Groza (51 de ani) face paradă cu poze sexy pe paginile retelelor sociale şi nu se sfiieşte să îşi arate corpul lucrat la sală. Deşi solista este acuzată că a aplecat la operaţii estetice pentru a-şi modifica trăsăturile, Lori nu ţine seamă de critici şi publică poze care mai de care mai incitante.

Loredana Groza foto: Instagram
Loredana Groza foto: Instagram

Loredana Groza s-a reinventat total în ultimii ani, iar pagina sa de Instagram e populată de imagini sexy, care îţi taie răsuflarea. Solista apare în ţinute sumare, în lenjerie intimă, pe tocuri inalte sau cu decoltee imense. Cele mai recente postări nu sunt diferite.

Lori a publicat o imagine în care apare în costum de baie, cu o bluză lungă peste. Lori stă cu spatele la cameră, iar bluza e ridicată de briză, lăsând la vedere posteriorul solistei.

Loredana, cu posteriorul la vedere foto: Instagram
Loredana, cu posteriorul la vedere foto: Instagram

În alt clip publicat pe contul ei de TikTok, Loredana le-a arătat fanilor cât de flexibilă e: pe plajă, în costum de baie, artista a făcut lumânarea, stând în mâini şi cap.

Loredana, despre operaţiile estetice

Loredana Groza a fost criticată pentru că ar fi apelat la operaţii estetice, dar solista a negat că are intervenţii. A declarat însă că munceşte mult pentru a arăta aşa la 51 de ani şi că admiră femeile care decid să îşi facă operaţii cosmetice. 

Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor. Admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor”, a declarat Loredana Groza, la Antena Stars.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net