Loredana în juriu la "Dancing on Ice: Vis în doi"? Cine mai este în cărți pentru show-ul pe gheață

#Dancing on Ice
Ultima actualizare:

Misterul din jurul emisiunii "Dancing on Ice: Vis în doi" se tot prelungește, iar momentan, chiar dacă se cunosc concurenții, nu se știe cine vor fi prezentatorii și jurații emisiunii. Show-ul va fi live și va începe în curând, iar sursele noastre spun că Loredana Groza ar face și ea parte din proiect.

image

Show-urile de talente, fie ele muzicale sau nu, continuă pe micile ecrane de la noi și unul nou stă să înceapă în curând la Antena 1. Este vorba de "Dancing on Ice: Vis în doi", care va fi transmis live.

Nouă vedete vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști, încercând să impresioneze atât juriul, cât și telespectatorii.

S-au anunțat vedetele care vor participa la acest show și se zvonește că Loredana va face și ea parte din echipa emisiunii, mai precis din juriul show-ului, în care se mai aude că vor fi Andreea Bălan, Elwira Petre și Mihai Petre.

Loredana are experiență în postura de jurat

Sunt multe zvonuri, însă Loredana are experiență și ca jurată, dar și ca prezentatoare. Iar puțini își mai aduc aminte că a fost și actrița în filme și seriale de televiziune.

Unul dintre primele show-uri în care Loredana a fost prezentatoare a fost "Popstars". Acolo, artista a prezentat împreună cu Dan Helciug, iar din juriu făceau parte Corina Chiriac, Marius Moga și Adrian Despot. Atunci au devenit cunoscuți Jorge - George Papagheorghe și Doru Todoruț.

Apoi, Loredana a făcut parte din juriul "Vocea României" timp de câteva sezoane.

Următorul show din care a făcut parte a fost "Cântă acum cu mine", unde 100 de jurați se ridicau în picioare dacă le plăcea melodia cântată de un concurent.

După ce s-a mutat la Antena 1, Loredana a făcut parte din emisiunea "Next Star", prezentată de Dan Negru, iar acum este în juriu alături de Delia, Ștefan Bănică și Florin Riștei la "X Factor".

Cum Negru a plecat de la Antena 1 și nu se mai face "Next Star", Loredana va fi cooptată cu siguranță în noul proiect, iar acesta ar putea fi "Dancing on Ice: Vis în doi".

Loredana a jucat în telenovelele de la Acasă TV

Va mai amintiți de postul Acasă în care la un moment dat a lucrat și Loredana? Nu numai că a jucat în telenovelele postului, dar a și prezentat o emisiune, “Îndrăgostește-mă de ține”. Și nu singură ci împreună cu Pepe, Lucian Viziru, Nicoleta Drăgan, Mihai și Florin de la Hi-Q.

Emisiunea nu a durat mult, însă atunci Nicoleta și Lucian Viziru au dezvăluit că ar avea o relație.

Loredana a început să joace în telenovelele postului și a interpretat-o pe cântăreața de bar în "Daria, iubirea mea" și apoi pe țiganca Rodia în "Inima de țigan", "Regina" și apoi în "Moștenirea". A mai jucat în "Aniela".

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!    

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net