WOW! Fiica Loredanei Groza este de-a dreptul superbă, într-un pictorial de colecție. Elena Boncea arată ca o vedetă de film

Fiica Loredanei Groza, Elena Boncea, este total transformată în ultimul pictorial postat de faimoasa ei mamă pe Instagram. Tânăra de 24 de ani arată ca o adevărată actriță din epoca de aur a Hollywood-ului, într-un pictorial de excepție. 

image
WOW! Fiica Loredanei Groza este de-a dreptul superbă, într-un pictorial de colecție

Loredana Groza a fost dintotdeauna extrem de mândră de fiica ei cu Andrei Boncea, Elena, care a ajuns o adevărată domnișoară, în vârstă de 24 de ani. 

Artista a postat recent o serie de fotografii absolut superbe cu fiica ei, Elena Boncea, în care tânără se înfățișează așa cum nu a mai făcut-o niciodată. 

Fiica Loredanei Groza s-a pozat în postura unei artiste din perioada interbelică, într-o rochie, neagră, fină, și o coafură cu bucle în stil retro, imagine care i se potrivește extraordinar de bine tinerei și îi scoate în evidență eleganța și senzualitatea de un farmec feminin discret și rafinat. 

Fanii au reacționat pe măsură și au lăudat-o pe tânără pentru eleganța desăvârșită, aspect din ce în ce mai rar la vedetele tinere din ziua de azi. 

Nu se știe momentan dacă imaginile fac parte dintr-un pictorial de sine stătător, sau dacă tânăra este implicată în vreun proiect personal.

Loredana Groza a creat un mic filmuleț din seria de poze cu Elena și l-a postat pe contul personal de TikTok, pe linia melodică a piesei Zaraza interpretată chiar de artistă, astfel că fanii se întreabă dacă nu cumva Lori pregătește un clip cu propria ei fiică. 

stanga
dreapta
image
image
image
image
image
image
image
elena boncea fiica loredanei groza jpg
image
image
image

Fiica Loredanei Groza îl are ca naș pe Florin Călinescu

Fiica Loredanei Groza este o prezență discretă, dar cochetează și ea cu muzica. Elena Boncea este producător muzical la un post radio din Capitală. Se poate spune că tânăra a avut un start bun în viață, având în vedere că nașul ei de botez este chiar Florin Călinescu. 

Elena a venit pe lume la doar o lună după nunta dintre Loredana Groza și Andrei Boncea, iar data de naștere coincide cu un moment istoric, Ziua Franței, tânăra este născută la 14 iulie 1998. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
artista lacul morii 3 PNG
nikita de romania jpg
archie battersbee jpg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
operatie medici jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg
nikita de romania jpg
Oana si Mioara Roman jpg
Orlando Bloom in Troia jpg