WOW! Fiica Loredanei Groza este de-a dreptul superbă, într-un pictorial de colecție. Elena Boncea arată ca o vedetă de film

Ultima actualizare:

Fiica Loredanei Groza, Elena Boncea, este total transformată în ultimul pictorial postat de faimoasa ei mamă pe Instagram. Tânăra de 24 de ani arată ca o adevărată actriță din epoca de aur a Hollywood-ului, într-un pictorial de excepție. 

WOW! Fiica Loredanei Groza este de-a dreptul superbă, într-un pictorial de colecție
WOW! Fiica Loredanei Groza este de-a dreptul superbă, într-un pictorial de colecție

Loredana Groza a fost dintotdeauna extrem de mândră de fiica ei cu Andrei Boncea, Elena, care a ajuns o adevărată domnișoară, în vârstă de 24 de ani. 

Artista a postat recent o serie de fotografii absolut superbe cu fiica ei, Elena Boncea, în care tânără se înfățișează așa cum nu a mai făcut-o niciodată. 

Fiica Loredanei Groza s-a pozat în postura unei artiste din perioada interbelică, într-o rochie, neagră, fină, și o coafură cu bucle în stil retro, imagine care i se potrivește extraordinar de bine tinerei și îi scoate în evidență eleganța și senzualitatea de un farmec feminin discret și rafinat. 

Fanii au reacționat pe măsură și au lăudat-o pe tânără pentru eleganța desăvârșită, aspect din ce în ce mai rar la vedetele tinere din ziua de azi. 

Nu se știe momentan dacă imaginile fac parte dintr-un pictorial de sine stătător, sau dacă tânăra este implicată în vreun proiect personal.

Loredana Groza a creat un mic filmuleț din seria de poze cu Elena și l-a postat pe contul personal de TikTok, pe linia melodică a piesei Zaraza interpretată chiar de artistă, astfel că fanii se întreabă dacă nu cumva Lori pregătește un clip cu propria ei fiică. 

Fiica Loredanei Groza îl are ca naș pe Florin Călinescu

Fiica Loredanei Groza este o prezență discretă, dar cochetează și ea cu muzica. Elena Boncea este producător muzical la un post radio din Capitală. Se poate spune că tânăra a avut un start bun în viață, având în vedere că nașul ei de botez este chiar Florin Călinescu. 

Elena a venit pe lume la doar o lună după nunta dintre Loredana Groza și Andrei Boncea, iar data de naștere coincide cu un moment istoric, Ziua Franței, tânăra este născută la 14 iulie 1998. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net