Smiley și Loredana Groza, surpriză de proporții! Ce au pregătit împreună

Loredana Groza este una dintre cele mai îndrăgite artiste, motiv pentru care mii de persoane plătesc bilete pentru concertele ei. Anul acesta, de ziua ei, artista a ales să își facă un cadou inedit: renunță la toate câștigurile și donează suma, în întregime, pentru reabilitarea etajului 6 al Spitalului de Pediatrie din Pitești.

stanga
dreapta
33 aurel niamtu vocea romaniei smiley si loredana jpg jpeg
juriu vocea romaniei adrian despot loredana smiley tudor chirila jpeg
Esca, Loredana, Pavel și Smiley, trupa de șoc a distracției jpeg
Antrenorii de la Vocea României: Smiley, Loredana, Marius Moga, Tudor Chirilă jpeg
Pavel Bartoş, Smiley, Loredana, Tudor Chirilă şi Moga  jpeg
loredana si smiley

Smiley a demonstrat în repetate rânduri că merită primele locuri din trending, iar comunitatea sa uriașă de fani îl susține necondiționat. Să ne amintim că, în urmă cu doar câteva zile, bărbatul a avut concert la Sala Polivalentă, iar toate locurile au fost ocupate. Ce se întâmplă, însă, când doi artiști de seama lor se asociază? Se face bine, mult bine, iar binele nu se face niciodată în liniște ci, în cazul lor, pe ritmuri și acorduri de muzică românească.

Nu rata: Loredana Groza, schimbare dramatică de look!

Pe 10 iunie, Loredana Groza își sărbătorește ziua de naștere alături de fani, la Fratelli Studios. Alături îi vor fi Connect-R, Cosmin Natanticu și Oana Sîrbu, în calitate de invitați speciali. Alături de artiștii menționați, dar și de Smiley, care a răspuns afirmativ acestei provocări, Loredana Groza este pregătită să cânte la petrecerea sa aniversară, pentru binele copiilor din Pitești.

Vezi și: Cât de frumoasă e fiica Loredanei Groza. Mulți o acuză de operații estetice!

Smiley, alături de Loredana Groza, de ziua ei, în scop caritabil

„Mai întâi Connect-R, Cosmin Natanticu și Oana Sîrbu și acum și Smiley! Sunt nerăbdătoare să îi am alături de ziua mea. Îi aștept pe toți cei care vor să sărbătorim împreună ziua mea de naștere și să strângem fonduri pentru reabilitarea etajului 6 de la Spitalul de Pediatrie Pitești! Copiii de acolo au nevoie de ajutorul nostru și știu sigur că împreună îl putem oferi”, a declarar Loredana.

Mai mult, dacă vrei să fii erou pentru o zi și să faci bine, alături de ei, tot ce trebuie să faci este... să te distrezi! Pentru a susține reabilitarea etajului 6 al Spitalului de Pediatrie din Pitești îți poți cumpăra bilet la concertul Loredanei, din 10 iunie, de pe siteul IaBilet. Am simplificat toată treaba, așa că dă click AICI, cumpără un bilet, învață versurile și cântă până când rămâi fără glas!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

cub andreea esca (1) png
archie battersbee jpg
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg