Loredana Groza, schimbare dramatică de look!

Loredana, în vârstă de 51 de ani, este o vedetă cameleonică. Deși a trecut de prima tinerețe, pare să fie mai în vervă ca oricând și are un tonus extraordinar. Pozează sexy ori de câte ori are ocazia și nu ezită să își schimbe look-ul atunci când simte nevoia! 

image
Loredana Groza, schimbare de look

Loredana este cunoscută pentru vocea inconfundabilă, aparițiile provocatoare, spectacolele pe care le face, dar și pentru faptul că schimbările de look sunt la ordinea zilei pentru ea. Loredana Groza face parte din componența emisiunii „România are roast", acolo unde întreține atmosfera alături de orchestra personală, Agurida. 

Citește și: Cât de frumoasă este fiica Loredanei Groza! 

Conștientă de faptul că pentru un artist este esențial să se reinventeze și din punct de vedere al stilului, nu doar al muzicii abordate, Loredana a renunțat la părul blond în favoarea unei culore îndrăznețe: magenta.

Mândră de rezultatul final, Loredana a distribuit fotografiile pe contul personal de Instagram, unde au fost apreciate de către admiratorii vedetei. Modificarea este una radicală, însă o prinde de minune pe Loredana, iar culoarea puternică îi scoate în evidență albastrul ochilor. 

Frumusețea circulă în familia Loredanei Groza. Artista are o fiică de 24 de ani, pe nume Elena Boncea, care i-a moștenit trăsăturile. Tânăra este pasionată de artă și lucrează ca producător șa un post de radio din Capitală.

Vezi și: Loredana Groza, în cea mai sexy ipostază de până acum 

Nu este deloc ușor să fii fiica unei persoane atât de cunoscute. Asta pare să afle pe propria piele și Elena, care este acuzată de faptul că a apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru a-și modifica trăsăturile. Cea care a sărit imediat în apărarea Elenei a fost chiar mama ei, Loredana Groza, care a declarat că frumusețea fiicei sale este sută la sută naturală!

Loredana Groza a fost protagonista unor zvonuri incomode la începutul acestui an, după ce concurentul ei de la „X Factor", italianul Nick Casciaro, a câștigat competiția.

Cei doi au susținut mai multe concerte împreună și au călătorit în străinătate, iar răutăcioșii susțineau că între ei este ceva mai mult decât o simplă prietenie. Atât Loredana, cât și Nick au infirmat zvonurile, iar aparițiile lor împreună au început să se rărească considerabil.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
ingrijorare
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
cub mircea bravo png
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
recruti rusi razboi ucraina foto captura video twitter jpg
Bouchard2 jpg
image
image
image
image
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg