Cât de frumoasă e fiica Loredanei Groza. Mulți o acuză de operații estetice!

Loredana Groza, în vârstă de 51 de ani, este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes, numele său fiind cunoscut de o țară întreagă și o fiică care i-a moștenit frumusețea. Pe 21 mai, artista a distribuit o nouă imagine în care apare alături de Elena Boncea.

Artista este foarte mândră de fiica sa
Artista este foarte mândră de fiica sa

Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea din anul 1998, iar împreună sunt părinții unei tinere pe nume Elena, în vârstă de 24 de ani. Elena a moștenit trăsăturile mamei sale și are o frumusețe de necontestat. Cele două sunt nedespărțite și au o relație foarte bună, tânără însoțind-o adesea pe mama ei la evenimentele la care solista participă. 

Citește și: Loredana Groza, în cea mai sexy ipostază de până acum 

Elena este pasionată de artă și lucrează ca producător la unul dintre posturile de radio cunoscute din țara noastră. Deși se bucură de succesul de care are parte Loredana Groza, Elena preferă să fie discretă în privința vieții sale personale, iar momentele în care acceptă să ofere declarații sunt puține. 

Loredana Groza, alături de fiica sa, Elena Boncea
Loredana Groza, alături de fiica sa, Elena Boncea

Sâmbătă, pe 21 mai, de Constantin și Elena, Loredana și-a sărbătorit fiica și nu a ratat ocazia de a-i transmite cele mai bune gânduri și în mediul online. Artista a distribuit o fotografie în care apare alături de Elena, iar asemănarea dintre ele este una izbitoare. Imaginea a fost apreciată de sute de fani.

Elena Boncea, acuzată că și-a făcut mai multe operații estetice 

Deși are doar 24 de ani și încearcă să fie cât mai discretă, Elena deja se confruntă cu critici și comentarii răutăcioase din partea unor internauți care sunt de părere că fiica Loredanei a trecut deja pragul cabinetului medicului estetician pentru a-și injecta acid hialuronic în buze. De fiecare dată, Loredana a sărit în apărarea fiicei și a subliniat că Elena este sută la sută naturală, chiar așa cum a născut-o mama ei. 

Loredana infirmă că ar fi apelat la medicul estetician 

La rândul său, Loredana s-a confruntat, de-a lungul timpului, cu vorbe răutăcioase. Nu puțini sunt cei care cred că aspectul perfect al artistei este și rezultatul unor intervenții de ordin estetic, nu doar cel al unei diete echilibrate și al orelor de sport. Loredana a infirmat că ar fi apelat la medicul estetician.

Vezi și: Loredana Groza, show erotic în compania Emei Uta

La începutul anului 2022 au existat zvonuri conform cărora Loredana Groza ar fi divorțat de soțul ei și ar avea o relație cu elevul său de la X Factor, simpaticul italian Nick Casciaro. Loredana a spulberat informațiile și a subliniat că între ea și Nick nu exista nimic altceva decât o foarte bună relație de amiciție. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net