Loredana a dat iama în prăjituri! Uite-o camuflată, cu o înfățișare de nerecunoscut

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Talia subțire cu prăjituri de ține! Loredana Groza nu prea se gândește la silueta ei. Diva, care la 51 de ani ai ei arată beton, cel puțin în pozele de pe Instagram, nu prea ține cont de diete când pofta e mare. Paparazzii Click! au surprins-o pe Lori în fapt, ieșind de la cofetărie cu punga plină de prăjituri! Sau or fi oare dulciuri dietetice?

Loredana Groza riscă să ia proporții Surs: Instagram
Loredana Groza riscă să ia proporții Surs: Instagram

La 51 de ani, bătuți pe muchie, Loredana Groza e top! Nu trece o zi fără ca diva să nu-și arate nurii pe rețelele de socializare. Pozează fierbinte de tot și cât mai dezbrăcată cu putință, lipsită de orice inhibiție! Diva s-a jurat că nu a recurs la nici o operație estetică, deși nici în tinerețile ei zbuciumate nu arăta așa de bine ca acum.

Loredana susține, sus și tare, că felul în care arată se datorează faptului că merge periodic la sală și că a adoptat, în ultima perioadă, un stil de viață cât se poate de sănătos. N-am zice însă, după cum a fost surprinsă diva, zilele trecute, de paparazzi Click!

Loredana, hopa în magazinul cu dulciuri!

Când e vorba de pofte, Lori nu se mai abține! Așa se face că diva sexy a dat iama în prăjituri! Lori a fost surprinsă, recent, de paparazzi Click!, ieșind de la dentist, cu o falcă cam căzută, probabil în urma vreunui tratament.

Cert este că Lori s-a dus glonț la cofetaria Anei Copos de pe Dorobanți și i-a revenit zâmbetul pe buze ca prin minune. De acolo, Lori a ieșit cu o plasă înțesată cu prăjituri de toate felurile și cu două sticle de suc, semn că a uitat și de siluetă și de tot!

Loredana Groza: „Nu am silicoane, nu am liftinguri”

Loredana Groza este una dintre cele mai sexy prezențe din showbiz. Cântăreața a fost însă în ultima vreme aprig criticată pentru faptul că ar fi apelat în exces la operațiile estetice.

Vedeta nu a recunoscut niciodată numărul operațiilor estetice suferite, care i-au transformat corpul și i-au modificat vizibil trăsăturile feței.

Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme.

Cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor”, a spus Loredana Groza, la Antena Stars, atunci când a fost întrebată despre operațiile estetice.

Loredana Groza este una dintre vocile de top din România.  Artista afișează un trup de sirenă la 51 de ani. Lori este căsătorită din 1998 cu producătorul de film Andrei Boncea și au împreună o fiică, Elena ( în vârstă de 24 de ani).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net