Loredana Groza încinge imaginația fanilor în postul Paștelui, cu o nouă ipostază provocatoare

Ultima actualizare:

Loredana Groza nu se potoloșete nici în postul Paștelui, așa cum o dovedește ultima fotografie pe care a postat-o pe Instagram, în care diva se afișează într-o poziție extrem de senzuală, care a stârnit imaginația fanilor. 

Loredana Groza încinge imaginația fanilor în postul Paștelui, cu o nouă ipostază provocatoare
Loredana Groza încinge imaginația fanilor în postul Paștelui, cu o nouă ipostază provocatoare

Loredana Groza, 51 de ani, a postat pe Instagram o imagine ce o arată într-o ipostază foarte senzuală, așa cum ne-a și obișnuit dealtfel, totuși solista găsește mereu noi moduri de a-și surprinde fanii. 

Citește și După modelul Madonna, Loredana a fost prinsă de paparazzii Click! nemachiată! Așa arată cu adevărat

Lori apare îmbrăcată într-o rochie neagră, complet transparentă, cu paiete, ce-i lasă la vedere posteriorul bombat, iar pe dedesubt, vedeta poartă doar un body negru. Fanii au remarcat și poziția plină de erotism pe care a abordat-o solista și au reacționat imediat în comentarii.

Majoritatea au apreciat-o pentru dezinvoltura ei și pentru formele ei voluptoase, care au încins imaginația urmăritorilor ei, chiar în postul Paștelui. În doar câteva ore, fotografia lui Lori a adunat peste 10.000 de like-uri, semn că artista de 51 de ani rămâne una dintre cele mai dorite femei din România.

,,Voluptoasă, senzuală și atitudine", ,,Senzuală și plină de erotism!!!", ,,Wow, ce frumoasă și sexi", ,,Superbă. Le dai clasa la tineret. Complimentele mele.", sunt doar câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat la poza Loredanei. 

Loredana Groza și-a etalat bustul într-un sacou similiar cu cel al Madonnei

Loredana Groza, 51 de ani, este una dintre cele mai longevive vedete din România. Lori nu se teme niciodată să uimească publicul cu aparițiile ei îndrăznețe, mai ales când vine vorba să-și etaleze trupul în haine ce-i pun formele în evidență. 

Citește și WOW! Fiica Loredanei Groza este de-a dreptul superbă, într-un pictorial de colecție. Elena Boncea arată ca o vedetă de film

Loredana a ales recent o vestimentație foarte asemănătoare cu cea a idolului ei, Madonna, având în vedere faptul că cele două au ajuns să semene destul de mult. 

Diva autohtonă și-a lăsat la vedere decolteul apetisant, acoperindu-și sânii doar cu un top din dantelă neagră. Chiar dacă corpul și chipul Loredanei au suferit câteva modificări majore și este evident că a apelat la intervențiile estetice, artista neagă cu vehemență aceste zvonuri. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net