Loredana, pictorial în costum popular, cu vedere la posterior! A încins internetul chiar în Duminica Floriilor!

Ultima actualizare:

Ortodocșii celebrează în acest weekend Duminica Floriilor, cea mai importantă sărbătoare care vestește Paștele! Și, dacă unii credincioși au fost în post, încercând să țină departe și „ispitele”, se pare că Loredana are alte planuri pentru urmăritorii ei! Iată ipostază în care s-a pozat!

Loredana, pictorial îndrăzneț chiar de Duminica Floriilor Foto: Instagram
Loredana, pictorial îndrăzneț chiar de Duminica Floriilor Foto: Instagram

Loredana este cunoscută pentru aparițiile sale excentrice și ipostazele provocatoare pe care le-a îmbrățișat de ceva vreme încoace. Mulți o plac și compară cu Madonna, alții o judecă și îi amintesc că „are totuși o vârstă”, însă cert este că artista nu ține cont de părerea celor din jur și face mereu exact ceea ce simte că o pune cel mai bine în valoare.

Loredana, pictorial provocator, în costum tradițional

În cele mai recente imagini publicate de cântăreață pe rețelele de socializare, aceasta apare îmbrăcată într-un costum popular reinterpretat, pozând provocator, în stilul caracteristic. Nu vă imagați însă că Loredana ar fi optat pentru un costum tradițional fără să-și pună amprenta asupra lui, așadar piesa vestimentară aleasă avea „vedere” chiar la posteriorul acesteia, fiind accesorizată și cu o pereche de cizme lungi și negre, așa cum nu prea vezi la costumele populare de pe plaiurile mioritice. 

Citește și: Imagine de senzație cu Loredana în timp ce sărută cu foc un tânăr!

Și, dacă a fost criticată zilele trecute că a pozat provocator chiar în Săptămâna mare, iată că acum vedeta e pregătită să le dea peste cap admiratorilor săi și smerenia obținută prin postul Paștelui!

Loredana a ales această ipostază senzuală tocmai pentru a ale ura urmăritorilor săi o Duminică a Floriilor cât mai frumoasă. Pe lângă faptul că această sărbătoare vestește Paștele, este și un prilej de petrecere pentru cei ce poartă nume de flori, care își serbează onomastica la această dată. „O Duminică cu Flori și multă iubire tuturor!”, a scris Lori simplu, în dreptul imaginilor „fierbinți”.

Citește și: Loredana, în cea mai sexy ipostază de până acum. Posteriorul ei n-a arătat niciodată aşa

Loredana l-a cucerit și pe Mihai Bendeac

 Cu doar o zi în urmă, cântăreața s-a pozat în același stil, cu posteriorul la vedere, în timp ce se sprijinea cu mâinile de un perete. Printre urmăritorii care au comentat în dreptul fotografiei s-a numărat și Mihai Bendeac, care i-ar fi sugerat Loredanei că e cazul să îl cam sune. „Oricand, Lori! Numarul meu il ai, deci…”, a fost mesajul trimis de juratul de la iUmor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net