Smiley, despre cel mai emoționant moment din viața de tătic: «Am plâns în camera ei»

Ultima actualizare:

Smiley și Gina Pistol trăiesc de un an și un pic cea mai frumoasă poveste de iubire, însă de data aceasta nu vorbim despre ei doi, ci despre relația pe care fericiții părinții o au cu fetița lor, micuța Josephine. Iată care a fost cel mai emoționant moment din viața lui Smiley!

Smiley, despre cel mai emoționant moment din viața de tătic Foto: Arhivă personală
Smiley, despre cel mai emoționant moment din viața de tătic Foto: Arhivă personală

Încă de când a devenit tătic, Smiley este „topit” după cea mică, fiind adesea surprins în cele mai adorabile imagini alături de micuța lui. Așa cum era și de așteptat, cântărețul a mărturisit recent, în cadrul unei emisiuni TV, că trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, oferind în același timp mai multe detalii despre rolul de părinte.

Smiley, cel mai emoționant moment de când a aflat că va deveni tătic

El și Gina petrec mult timp în compania fetiței lor, chiar și pe timpul nopții, având în vedere că Josephine doarme alături de ei. Iar dacă au programe încărcate, fac tot posibilul să le mai elibereze, fericiții părinți alegând să și călătorească cu fetița lor. Iată care a fost cel mai emoționant moment din viața lui Smiley, povestit chiar de artist!

„Doarme cu noi. Seamănă cu amândoi, dacă zâmbește seamănă cu mine, însă dacă râde seamănă cu Gina. La privire tot cu mine. Noi am și călătorit mult cu ea, am fost în 4-5 țări cu ea. E un copil foarte cuminte. Ne uităm pe poze cu animale, îi povestesc, îi citesc povești, ne jucăm. Îi place să-i cânt și îmi știe toate piesele.

Cel mai emoționant moment a fost înainte să se nască, am plâns amândoi în camera ei, a fost un moment al nostru. I-am făcut o filmare pe care vrem să i-o dăm la 18 ani, chiar înainte de a merge la maternitate.

Momentele mele de glorie sunt când stă cu mine, în loc să stea cu Gina, că ea este foarte atașată de maică-sa. Sunt în cel mai bun moment al vieții mele de până acum.”, a declarat Smiley, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Smiley și-a scos fetița la aer curat! Cum s-a fotografiat alături de micuța Josephine

Fetița cuplului are un an și două luni

Smiley și Gina au devenit părinți pentru prima oară în urmă cu un an și două luni, atunci când au întâmpinat-o pe lume pe care le face acum zilele senine. La fel ca Smiley, și Gina e mereu emoționată atunci când vorbește despre fetița ei.

„Aseară m-am culcat foarte târziu (..) Pe la 6 jumătate s-a trezit Josephine și, spre dimineață, am luat-o cu noi în pat. (..)

Și m-am trezit că a venit și m-a pupat, deci îmi vine să plâng. Mă mai pupă când îi zic eu, dar a venit și m-a pupat fără să-i zică nimeni nimic. Și pe urmă l-a pupat și pe tatăl ei. Realizez că crește atât de repede fiica mea.”, a povestit și Gina Pistol.

Citește și: Smiley și Gina, cadou de majorat unic pentru fiica lor: "Plângem ca proștii"

De ce nu se căsătoresc Smiley și Gina Pistol

Smiley şi Gina Pistol se cunosc de ani buni, începându-și povestea ca prieteni. Ulterior, între cei doi au apărut și sentimente romantice, aceștia formând un cuplu de peste cinci ani de zile.

Cu toate acestea, cei doi au fost mai mult decât secretoși atunci când a venit vorba de viața lor amoroasă, făcând relația publică abia în 2020. Momentan, nu se gândesc nici la căsătorie, fiind mai mult decât împliniți în formula actuală. Cuplul se consideră deja o familie, iar căsătoria pentru ei reprezintă doar o formalitate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
WhatsApp Image 2024 04 23 at 17 33 01 jpeg
image png
cub cristina siscanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net