CRBL, Marius Moga și Smiley au împărțit o chirie, pâinea și pateul, în vremea trupei SIMPLU «Nu aveam ce să mâncăm»

CRBL a ajuns să fie cunoscut după ce a devenit membru al formației Simplu, la începutul anului 2000. Deși în prezent multă lume îl apreciază și își aduce aminte cu drag de mișcările de dans pe care le avea celebrul artist, în trecut CRBL a avut multe de îndurat în drumul său spre succes. 

CRBL a îndurat foamea în perioada în care cânta cu Simplu
CRBL a îndurat foamea în perioada în care cânta cu Simplu

Numele lui CRBL a devenit cunoscut la începutul anilor 2000, după ce în peisajul muzizii românești a apărut formația Simplu. Grupul a lansat 8 albume și a umplut săli întregi, iar mii de oameni au dansat pe melodiile lor. Chiar și acum răsună la petreceri unele dintre hiturile cântate de Smiley, CRBL, Piticu', Omu'Negru și Francezu'.

CRBL este cunoscut pentru faptul că își transpune viața în versuri și nu ezită să vorbească despre episoadele mai puțin plăcute prin care a trecut. Artistul a mărturisit că deși fanii vedeau imaginea unei formații pline de energie și lipsite de griji, adevărul era cu totul altul! Membrii erau doar niște tineri veniți din provincie, în căutarea succesului și unui trai mai ușor.

Vezi și: Din ce trăiesc băieții din trupa Simplu 

A existat o perioadă în care CRBL, Smiley și Marius Moga au locuit împreună, împărțind chiria și puțina mâncare pe care o avea. Adesea mâncau pâine, pate, muștar și rare erau ocaziile în care se bucurau de o pizza, povesteaște CRBL. 

De altfel, despre începuturile carierei și sacrificiile pe care le-a făcut pentru a ajunge unde se află astăzi, CRBL a cântat și în piesa "Kboom", lansată în anul 2014.

„Am început să fiu din ce în ce mai des chemat la București. Am stat cu Moga și cu Smiley în aceeași casă, toți plătind chiria. (…)

Mergeam la Moga la studio toată ziua, stăteam acolo, făceam muzică și ne cumpărăm ce puteam – pâine, pateu, muștar sau din când în când mai cumpărăm o pizza…

Am dormit și de foame, pe cuvânt. Nu aveam ce să mâncăm și ne-am băgat să dormim. Nu sunt povești. Am dormit de foame", a povestit CRBL. 

CRBL  a lăsat muzica pe plan secund

CRBL a plecat în Spania cu soția și fetița sa în urmă cu mai bine de doi ani. Artistul a lăsat muzica pe plan secund, iar în Spania s-a ocupat de domeniul criptomonedelor. În prezent se află departe de familie întrucât participă la emisiunea din Republica Dominicană, Survivor. 

Citește și: Tatăl lui Smiley i-a interzis să cânte în Simplu

CRBL este unul dintre cei mai vocali concurenți și, nu de puține ori, a intrat în conflict cu colegii de echipă și cu adversarii săi. Mulți dintre ei l-au acuzat că are o atitudine manipulatoare și că nu se implică atât de mult precum spune. Rămâne de văzut dacă CRBL va reuși să ajungă între finaliștii care se vor lupta pentru marele premiu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net