Marius Moga a apelat la psiholog pentru a face față succesului: «Mă simțeam ca un impostor»

Mariu Moga, în vârstă de 40 de ani, este unul dintre cei mai apreciați compozitori din România și un nume de referință pentru industria muzicală din țara noastră. Cu toate acestea, succesul fantastic de care s-a bucurat la începutul carierei a avut un impact negativ asupra sa. Marius Moga a dezvăluit de ce a avut nevoie de ajutorul psihologului. 

image

Marius Moga a făcut furori cu piesele pe care le-a compus însă, deși avea toate motivele să se simtă împlinit, Marius a dezvăluit că s-a confruntat cu probleme emoționale în urma succesului pe care l-a avut. 

Compozitorul a povestit că a ajuns să ceară ajutorul unui psiholog pentru că simțea că nu merită toate laudele pe care le primea și avea impresia că este un impostor. Laudele erau necontenite, melodiile se aflau în topurile muzicale, iar el nu se putea bucura pentru realizările sale. Îndrumat și sprijinit de un psiholog, Marius a învățat să facă față succesului să să nu se mai simtă vinovat. 

"M-am dus la psihoterapie și am zis că e ceva ce te afectează! Ai impresia că păcălești niște oameni, dar ție de fapt îți iese foarte ușor ceea ce faci. O faci cu drag și pasiune! Iar eu aveam impresia că o făceam prea ușor”, a povestit Marius Moga, în cadrul podcastului moderat de către Gojira. 

Marius Moga a fost jurat al emisiunii SuperStar

Marius Moga s-a numărat printre membrii juriului emisiunii SuperStar, care și-a desemnat câștigătorul la finalul anului trecut. Artistul a fost fascinat de vocile pe care le-a auzit și este de părere că mulți dintre tineri prezenți în emisiune ar putea să aibă o carieră în industria muzicală din România dacă ar renunța la perfecționismul exagerat și la tendința de a se autosabota. 

Marius Moga este căsătorit cu Bianca Lăpuște din 2015

Marius Moga are o familie frumoasă. Din anul 2015 este căsătorit cu fosta prezentatoare Bianca Lăpuște, iar împreună sunt părinții unei fetițe care le aduce fericirea în suflet. Bianca îl sprijină pe artist în proiectele sale și consideră că soțul ei este o "mare de creativitate". 

Marius continuă să colaboreze cu mulți muzicieni români, îndeosebi în calitate de compozitor, însă acordă o bună parte din timp proiectelor personale. A lucrat cu Akcent, 3rei Sud Est, Anda Adam, Andreea Bălan, Blondy, Corina, Creăm, Hi-Q, Simona Nae, Paula Seling, Simplu.

      Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
business 816491 1920 jpg
14 miki kpital si razvan constantinescu adrian pervoschi trenduri 2020 al patrulea jovsky studio 6 jpg jpeg
bani mita lei FOTO Shutterstock
zbor Wizz Air întârziat pe Aeroportul Otopeni jpg
image
image
image
image
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg
mihaela borcea si sorin jpg