Semifinalele SuperStar România s-au încheiat, iar 4 concurenți au ajuns la mâna publicului. Iată cum îi poți vota!

image
Semifinala 4 SuperStar s-a încheiat vineri searafoto: PRO TV

O nouă semifinală Superstar România, o nouă rundă de emoții la Arenele Romane, acolo unde s-a filmat această etapă a show-ului. 8 concurenți au urcat pe scenă, însă doar trei au mers mai departe, spre live-uri. Sâmbătă seara s-a încheiat etapa semifinalelor, iar adrenalina crește, căci urmează live-urile.

32 de concurenți talentați s-au luptat în cele 4 semifinale filmate la Arenele Romane, dar pentru live-uri, care vor începe pe 1 decembrie, de la ora 20.30, au fost doar 10 bilete de acces. În ediția difuzată vineri seara, la PRO TV, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams, au decis că mai departe vor merge Alessandro Mucea și Naomi Prie. Wild card-ul serii a fost oferit de către Marius Moga, iar acesta a decis că Artiom Topal va intra la votul publicului. Acum cei de acasă trebuie să decidă: 4 concurenți au primit wild card, însă doar 2 se vor califica în live-uri. Maria Ojică, Bianca Bîsceanu, Mădălina Țurcan și Artiom Topal așteaptă să vadă dacă vor avea ocazia să mai urce încă o dată pe scena SuperStar România!

Cum s-au ales concurenții în semifinale SuperStar România

SuperStar România a avut patru semifinale, iar în fiecare dintre ele au intrat câte 8 concurenți. Fiecare concurent a interpretat câte două piese, alături de band-ul care se afla pe scenă, la Arenele Romane. Din fiecare semifinală au fost selectați câte doi concurenți care s-au calificat direct în live-uri. Un al treilea concurent a fost ales de juriu pentru a intra la votul publicului. Concurenții aleși de juriu au primit wild card-uri, fiecare jurat acordând câte unul. La finalul celor patru semifinale, 8 concurenți sunt deja calificați, iar ceilalți 4, care au primit wild card-uri, speră că vor fi votați pentru a obține unul dintre ultimele 2 locuri. În următoarea etapă, a live-urilor, ajung doar 10 concurenți.

image
Artion Topal a primit wild card și speră să prindă etapa live-urilorfoto: PRO TV

Cum îți votezi favoritul pentru a-l trimite în live-uri

Maria Ojică, Bianca Bîsceanu, Artiom Topal și Mădălina Țurcan sunt cei patru concurenți care au primit câte un Wild Card de la jurații SuperStar. 

Tot ce trebuie să faci pentru a-ți ajuta favoritul să ajungă cât mai departe în cadrul competiției este să îl votezi în prima sesiune de televoting. Îți poți vota concurentul favorit atât online, pe site-ul voteazasuperstar.protv.ro, cât și prin SMS la numărul scurt 1264. Tariful fiecărui vot prin SMS este de 0,40 €, la care se adaugă TVA. Poți vota până a doua zi, la ora 24:00. Telespectatorii pot vota care dintre cei 4 concurenți, care sunt wild card-urile juraților, să se califice în următoarea etapă de LIVE a show-ului SuperStar România. Primii doi concurenți, care au obținut cel mai mare număr de voturi, în această sesiune de vot, vor cânta în gala LIVE din 1 Decembrie. 

Superstar, lider de audiență

Emisiunea SuperStar a fost lider de audiență. Show-ul a înregistrat 7.2 puncte de rating și 21.6% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.7 puncte de rating și 17.2% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 19:58 – 23:02, PRO TV a înregistrat 4.8 puncte de audiență și 17.7% cotă de piață.

Citește și:

Semifinala 2 Superstar. Încă trei concurente, cu un pas mai aproape de premiul de un milion de lei

Semifinala Superstar. Cine sunt cele 3 concurente care s-au calificat în live-uri, cu mari emoții

Semifinala 3 SuperStar. Cine sunt cei trei concurenți care s-au calificat în live-uri

cub andreea antonescu png
image jpeg
Lia Bugnar
hororoscop jpg
laura cosoi
cub cheating wife png
colaj gina pistol  irina fodor png
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Ana Maria Alessandra Păcuraru Dobra a născut jpg
laura cosoi
image jpeg
cub andreea antonescu png
image png
Lia Bugnar