Finala SuperStar România. Cum se desfășoară și cum îți votezi favoritul

Pe 10 septembrie a debutat la PRO TV SuperStar, show-ul care transformă oameni obișnuiți, în vedete. Vineri, 17 decembrie, asistăm la la finala SuperStar și la lupta pentru premiul colosal de un milion de euro. Cei 4 finaliști SuperStar sunt Alessandro Mucea, Alexandru Precup, Maria Jugănaru și Romina Apostol.

image

Au venit la preselecții să-și îndeplinească un vis aproape intangibil. Cu fiecare etapă au muncit tot mai mult și au pregătit momente memorabile. Au reușit să câștige încrederea juraților, dar și aprecierea oamenilor de acasă, care i-au susținut și votat. Acum le-a mai rămas doar un pas până când visul poate deveni realitate. Totul depinde de ei. Alessandro Mucea, Alexandru Precup, Maria Jugănaru și Romina Apostol sunt cei patru concurenți care luptă pentru titlul de SuperStar și pe care îi vom vedea live, la PRO TV, de la 20.30, în finala prezentată de Theo Rose și jurizată de Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams.

Cum se va desfășura finala SuperStar România

De la 20:30, într-un grandios show live, fiecare dintre cei patru concurenți va urca pe scenă de câte trei ori. Două dintre piese le vor interpreta singuri și una o vor cânta alături de o super vedetă. Alessandro o va avea lângă el pe Ami, Alexandru, pe Irina Rimes, Maria, pe EMAA și Romina, pe Liviu Teodorescu. După o săptămână intensă cu multe repetiții, concurenții sunt pregătiți să ofere un show de neuitat la SuperStar Romania, care să îi convingă pe cei de acasă că merită voturile și încrederea lor. Unul singur va câștiga premiul de un milion de euro.

Finala SuperStar România. Cum îți votezi concurentul favorit

Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams, cei patru jurați ai show-ului, au încrederea că în această seară se vor bucura de un spectacol incredibil și că îi vor vedea pe concurenți punând în aplicare toate sfaturile primite până acum. Însă juriul nu va putea lua nici o decizie în marea finală SuperStar. Puterea le va aparține, și de această dată, doar celor de acasă. După ce Theo Rose va da ”START VOT”, aceștia își pot vota favoriții prin sms, la numărul 1264 sau online pe voteazasuperstar.protv.ro. 

Inna va face show în finala SuperStar

Invitata specială a serii va fi nimeni alta decât Inna, care promite un show pe cinste! Artista a reușit să lanseze de-a lungul anilor super hituri și a depășit granițele naționale cu piesele ei. Învitată să cânte live pe scena show-ului, Inna s-a declarat extrem de încântată. „Abia aștept să ne distrăm împreună în marea finală SuperStar, ne vedem vineri seară la PRO TV! Va fi o super petrecere, iar voi veți fi invitații speciali”, a spus aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net