Finaliștii SuperStar România. Cine sunt cei patru concurenți care se luptă pentru un milion de lei

Ultima actualizare:

    Jurații de la SuperStar România au asistat la un spectacol de excepțieFoto: Instagram Marius Moga
Jurații de la SuperStar România au asistat la un spectacol de excepțieFoto: Instagram Marius Moga

România este cu un pas mai aproape de a-și alege SuperStarul acestui an! Vineri seară, șase concurenți și-au disputat locul spre finala în care va fi ales cel care pleacă acasă nu numai cu trofeul, dar și cu premiul fabulos de un milion de lei.

Iată care sunt cei patru finaliști SuperStar România, aleși în cel de-al treilea live, cel din 10 decembrie!

Cine sunt cei șase soliști care au luptat pentru locurile din finala SuperStar România


    Doar patru dintre ei merg în marea finală SuperStar România
Doar patru dintre ei merg în marea finală SuperStar România

Naomi Prie, Maria Ojică, Maria Jugănaru, Alexandru Precup, Alessandro Mucea și Romina Apostol au urcat pe scena emisiunii prezentate de Theo Rose cu un sac de emoții în spate, cu responsabilitate, dar, mai ales, cu dorința de a demonstra că își merită locul în finală. Fiecare dintre ei a cântat de două ori, în aplauzele celor din sală și laudele juraților, care de data aceasta au avut doar rol de sfătuitori. Una dintre interpretări a fost cea a unei piese de pe coloana sonoră a unui film cunoscut.

Totul a stat în mâinile celor de acasă, care și-au votat favoriții prin SMS. Patru dintre cei șase talentați tineri artiști își continuă visul și drumul direct în marea finală SuperStar România din 17 decembrie.

Au fost 114 concurenți calificați în prima etapă a concursului SuperStar, cea a audițiilor. După câteva săptămâni de competiție dură, în care s-a trecut prin mai multe etape, au mai rămas patru, cei care vor să devină primul câștigător SuperStar România.

Maria Jugănaru

Maria Jugănaru este din Pitești și este elevă la Colegiul Brătianu, în clasa a 11-a. Este singură la părinți și regretă că nu mai are frați sau surori. Știe să cânte la pian, chitara acustică și electrică și la ukulele. Îi place să deseneze și să scrie poezii.

Alexandru Precup

Alexandru Precup are 27 de ani și este din București. Lucrează ca lucrător comercial la o firmă de catering de doi ani. În 2009 a început să cânte acasă: avea o clapă și făcea coveruri. Nu are studii de canto, a făcut doar un semestru de chitară. În prezent, cântă într-o trupă de methal, mai underground și este solist. În 2015, a fost plecat la munca în Anglia. A lucrat într-un depozit, dar s-a intors după numai câteva luni. A încercat să cânte și acolo, dar nu și-a găsit locul.

Solistul de la Carla's Dreams a simțit nevoia să se ridice de la masa juriului pentru a-l îmbrățișa pe concurent: "Nu mă așteptam să ai o creștere atât de mare".

"Muzica e o armă, iar tu o mânuiești beton", i-a spus Marius Moga.

Romina Apostol

Romina Apostol are 16 ani și este din Iași. Dansează, pictează și spune că are o latură artistică puternic dezvoltată. Știe să cânte la vioară, pian și chitară și activează, alături de un coleg, într-o trupă rock.

"Ai 16 ani și cred că în România nu există voce ca a ta", i-a spus jurata Raluka, uimită de talentul și de puterea din vocea puștoaicei.

Alessandro Mucea

Alessandro Mucea are 17 ani și vine din localitatea Cotu Vameș, județul Neamț. Se declară o persoană timidă, mai ales în fața camerelor de filmat. Când era prin clasa a VII-a a participat la un concurs local de talente. După ce a cântat, cei care au filmat i-au spus că s-a spart obiectivul camerei, iar momentul nu a fost filmat. Acest lucru l-a blocat pe Alessandro și din acest motiv nu a mai cântat un an de zile. Îl atrag baladele și melodiile în limba franceză.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net