Theo Rose este prezentatoarea SuperStar România: "Îmi trăiesc visul în prime-time la TV"


    Theo Rose, pe scena Superstarfoto: PRO TV
Theo Rose, pe scena Superstarfoto: PRO TV

În urmă cu peste două luni, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams s-au așezat la masa juriului și au pornit în căutarea următorului #superstar al României! Sute de concurenți au venit în fața lor și au dat tot ce au avut mai bun pentru a-i convinge că merită o șansă. Dintre aceștia, peste 110 au primit tichetul auriu și au trecut de etapa audițiilor.

32 de concurenți pentru premiul de 1 milion de lei

Cu fiecare nouă etapă, dificultatea concursului a fost tot mai mare, iar numărul calificaților a scăzut. Acum doar 32 au mai rămas în luptă pentru titlul de SuperStar, dar și pentru cel mai mare premiu oferit vreodată într-o competiție: 1 milion de lei. De săptămâna viitoare, ei vor intra în cea mai importantă etapă de până acum: semifinalele.

De această dată, alături de concurenți, pe scenă, se va afla, în premieră, o prezentatoare! Cea care li se alătură celor patru jurați în căutarea SuperStarului este îndrăgita artistă Theo Rose, care a mai colaborat cu PRO TV în timpul verii, când a făcut parte din Gașca Vorbește Lumea. De această dată, Theo va avea rolul de a-i încuraja pe concurenți și de a afla cum se simt aceștia în timpul jurizărilor.

Theo Rose: "Niște emoții cum n-am avut niciodată cântând"

Încântată de această nouă provocare, Theo Rose declară: ”O mare provocare… niște emoții cum n-am avut niciodată cântând. N-am dormit nopți întregi înainte, gândindu-mă la ce m-am înhămat, ce mare responsabilitate am. Acum, dupa ce m-am plâns, vă spun și că e una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am trăit vreodată, că îmi trăiesc visul în prime-time la TV, că înțeleg atât de bine concurenții, tocmai pentru că am fost de nenumărate ori în pielea lor și e o bucurie să le pot fi alături și să retrăiesc tot soiul de emoții”. Vinerea viitoare, de la 20:30, are loc prima semifinală a show-ului SuperStar România, prezentată de Theo Rose!

Citește și:

Theo Rose, despre povestea de iubire cu nepotul lui Nea Marin: "Căsătoria a început să mă cam sperie"

De ce a dat Theo Rose folclorul pe manele: ”A fost pentru prima dată când au aruncat cu bani pe mine”

Faimosi Survivor camp jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
foto1  Vila cluj jpg
Ana Margean varianta cu flipb jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
bunicuta foto1 jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png