Marea finală SuperStar. Unul dintre ei va câștiga un milion de lei

Ultima actualizare:

SuperStar (PRO TV) ajunge, vineri seară, la final. După 14 săptămâni de competiție dură în care s-au duelat circa 400 concurenți, acum au mai rămas 4. Toți tineri, toți cu voci excepționale. Unul dintre ei va câștiga cel mai mare premiu pus vreodată în joc de un concurs de talente: un milion de lei (200.000 de euro). Cine va fi norocosul SuperStar al României decideți voi, din fața televizoarelor. Înainte de a vota, haideți să vedem cu ce a impresionat fiecare până acum, dar și ce puncte slabe are! Cine credeți că are mai multe șanse?

Fotografii: PRO TV
Fotografii: PRO TV

A fost o săptămână infernală, obositoare și plină de emoții, pentru cei 4 finaliști. Zilnic sunt luați dimineața de la hotel și duși la studio, unde repetă până seara târziu. „Au început pregătirile încă de sâmbătă, imediat după ce s-au calificat în live-uri. Mai întâi au trimis propunerile lor de piese, apoi au început repetițiile, care implică atât cântat, cât și machiaj, ținută. Asta fac de dimineața până seara, nu au timp de nimic altceva. În ceea ce privește măsurile de protecție împotriva COVID, suntem foarte stricți: concurenții stau fiecare în câte o cameră, sunt testați zilnic, ca și întreaga echipă”, ne-au transmis reprezentanții PRO TV. În marea finală, concurenții vor cânta atât singuri, cât și însoțiți de artiști români cunoscuți. Astfel, Irina Rimes va urca pe scenă alături de Alexandru Precup, AMI cu Alessandro Mucea, EMAA cu Maria Jugănaru și Liviu Teodorescu cu Romina Apostol.

Maria Jugănaru, 17 ani, elevă, din Pitești

Este o fire nonconformistă, îi place să se îmbrace extravagant, ba chiar și-a vopsit părul albastru. Povestește că pasiunea pentru acest stil mai aparte a moștenit-o de la mama ei. Este singură la părinți și regretă că nu mai are frați sau surori. Știe să cânte la pian, chitara acustică și electrică și la ukulele. Îi place să deseneze și să scrie poezii. 

Ce ar face cu banii. Dacă ar fi ea câștigătoarea, ar investi în cariera ei muzicală. „De asemenea, eu fiind o persoană pasionată de călătorii, mi-aș dori ca o parte din ei să îi folosesc pentru a ajunge într-o țară în care încă nu am fost”.

+ Cântă la foarte multe instrumente, e versatilă în muzică, are o extraordinară ureche muzicală;

+ Are încredere în ea, se simte în largul ei pe scenă;

+ Surprinde de fiecare dată cu un look diferit, fiecare apariție e diferită la nivel de make-up și ținută.

- Nu a mai apărut înainte în lumina reflectoarelor și părea să nu aibă mare susținere din partea publicului.

Alessandro Mucea, 18 ani, elev, Cotu Vameș (Neamț)

Îi place să se joace cu cuburi rubice și să se plimbe singur prin parc. Se declară o persoană timidă, mai ales în fața camerelor de filmat. Când era prin clasa a VII-a a participat la un concurs local de talente. După ce a cântat, i s-a spus că s-a spart obiectivul camerei, iar momentul nu a fost filmat. Acest lucru l-a blocat pe Alessandro și din acest motiv nu a mai cântat un an de zile. Simte că frații și profesorul de canto sunt singurii lui susținători.

Ce ar face cu banii. „Primul lucru ar fi să investesc în toate elementele necesare pentru a-mi putea pregăti un studio la mine acasă. Ar fi o bună oportunitate să învăț să compun piese”, spune tânărul.

+ Este unul dintre cei mai iubiți concurenți în mediul online, interpretarea lui din audiții a devenit virală;

+ Are o voce puternică și transmite multă emoție;

+ Are o poveste de viață impresionantă;

- Este foarte emotiv, nu are încredere în el atunci când trebuie să vorbească, să răspundă la întrebări.

Romina Apostol, 16 ani, elevă, Iași

S-a născut în Italia, acolo unde părinții se mutaseră pentru o viață mai bună. Au strâns bani și au investit în imobiliare. Acum dețin câteva apartamente în Iași pe care le-au închiriat. Romina nu cântă de mult timp cu vocea, ci este mai degrabă instrumentist, căci studiază de ceva vreme vioara, pianul și chitara. Acum are o trupă de rock și blues.

Ce ar face cu banii. „O parte aș vrea să o păstrez pentru mine, pentru dezvoltarea mea în muzică. O altă parte aș vrea să o folosesc pentru a-i ajuta pe copiii care nu pot să-și urmeze visul în muzică. Mi-ar plăcea să am o asociație care să caute talente și să îi pregătească pentru viitor”. 

+ Dintre fete, este vocea rock. A șocat mereu prin piesele grele pe care le-a ales;

+ Cântând într-o trupă, are experiența scenei;

+ Este mereu plină de energie, veselă, are o bucurie aparte și transmite o energie bună;

- Feedback-ul din mediul online nu a fost lipsit de critici: i s-a spus că mai mult țipă, că nu arată și partea ei sensibilă, liniștită.

Alexandru Precup, 26 de ani, lucrător comercial, București

A început să cânte în urmă cu 12 ani, acasă: avea o clapă și făcea coveruri. Nu are studii de canto, a făcut doar un semestru de chitară. În prezent, cântă într-o trupă de methal, mai underground. Și tatăl său cânta în trecut într-o trupă rock. Acum este paznic și mama șomeră. Părinții sunt divorțați, iar Alexandru a fost crescut de bunicii materni.

Dacă ar câștiga, ar vrea să investească banii în imobiliare. „E un plan pe care-l am de vreo 10 ani și simt că ar fi momentul potrivit să-l pun în practică. Aș cumpăra 2 apartamente și le-aș da spre închiriere. Apoi cu acei bani, mi-aș pune la punct un studio”.

+ Este singurul băiat cu voce rock;

+ A fost felicitat pentru că a evoluat mult în cadru show-ului;

+ Se simte în largul lui pe scenă;

- Având o trupă, a fost obișnuit să cânte alături de prietenii. De această dată, e singur.

image
image
image
image
image
image
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net