Surprize în marea finală SuperStar! Ce artiști urcă pe scenă

Ultima actualizare:

Doar câteva zile ne mai despart de marea finală a concursului de voci SuperStar România. Pe lângă aflarea numelui marelui câștigător, show-ul se anunță a fi unul incendiar, pus în scenă de mai mulți artiști autohtoni. Iată despre cine este vorba!

Finala SuperStar România se apropie cu pași repezi Foto: Pro TV
Finala SuperStar România se apropie cu pași repezi Foto: Pro TV

Patru concurenți au fost votați de cei de acasă pentru a se califica în această etapă a competiției și muncesc pentru a le pregăti telespectatorilor un show de neuitat. Alexandru Precup, Maria Jugănaru, Alessandro Mucea și Romina Apostol se pregătesc intens pentru a demonstra că ei sunt vocea care merită să câștige SuperStar România.

Cei patru finaliști muncesc din greu și repetă zilnic numerele prezentate în show-ul final, având mai multe piese de interpretat. În marea finală, aceștia vor cânta atât singuri, cât și în duet cu artiști români extrem cunoscuți publicului larg. Alături de ei vor urca pe scenă Irina Rimes (cu Alexandru Precup), AMI (cu Alessandro Mucea), EMAA (cu Maria Jugănaru) și Liviu Teodorescu (cu Romina Apostol).

Cei patru artiști vor interpreta piese care nu se află în repertoriul lor și pe care le-au pregătit, cu interes, alături de tinerii aflați la început de drum în cariera lor muzicală.

Inna va cânta live în finala SuperStar Foto: Arhivă personală
Inna va cânta live în finala SuperStar Foto: Arhivă personală

Inna va face show în finala SuperStar

Invitata specială a serii va fi nimeni alta decât Inna, care promite un show pe cinste! Artista a reușit să lanseze de-a lungul anilor super hituri și a depășit granițele naționale cu piesele ei.

Învitată să cânte live pe scena show-ului, Inna s-a declarat extrem de încântată. „Abia aștept să ne distrăm împreună în marea finală SuperStar, ne vedem vineri seară la PRO TV! Va fi o super petrecere, iar voi veți fi invitații speciali”, a spus aceasta.

Telespectatorii vor putea afla cine va deveni următorul Superstar al României vineri, de la 20:30. Câștigătorul pleacă acasă nu numai cu râvnitul titlu, dar și cu cel mai mare premiu pus la bătaie într-un concurs de talente, de 1 milion de lei!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net