Cine sunt cei 4 finaliști SuperStar! Luptă pentru premiul de 1 milion de lei

Ultima actualizare:

Etapa finală a SuperStar are loc pe 17 decembrie. După numeroase etape, în care concurenții au încercat să demonstreze că merită titlul de Superstar, iată că a sosit timpul să aflăm cine are toate calitățile necesare. 

image

Maria Jugănaru, Romina Apostol, Alessandro Mucea și Alexandru Precup sunt cei patru concurenți care au convins juriul Superstar România, dar și telespectatorii că merită un loc în marea finală. 

image

Romina Apostol are 16 ani, dar planuri mari de viitor

Romina Apostol are doar 16 ani și o voință de fier. Adolescenta i-a cucerit pe exigenții jurați datorită vocii puternice, dar și a personalității vulcanice. Pasionată de artă și muzica rock, Romina a transformat fiecare apariție a sa într-un spectacol și a confirmat că merită din plin laudele primite din partea Ralukăi și a colegilor de pupitru. 

Superstar este prima competiție televizată la care participă și este determinată să nu "lase succesul să i se urce la cap", după cum a declarat chiar ea.  „Încă de la prima apariție am primit foarte multe mesaje de la oameni pe care nu îi cunoșteam. Chiar dacă nu mi s-a urcat la cap, e un sentiment plăcut. SuperStar este primul concurs la care particip și a fost prima dată când am apărut la TV, așa că mă bucur de fiecare moment", a declarat Romina.

image png

Maria Jugănaru impresionează prin sensibilitate și nonconformism

Maria Jugănaru, elevă în clasa a XI-a a impresionat prin vocea sensibilă și aparițiile cameleonice, dar pare va fi suficient pentru a pleca acasă cu marele premiu?

Maria este  singură la părinți și regretă că nu mai are frați sau surori. Știe să cânte la pian, chitara acustică și electrică și la ukulele. Îi place să deseneze și să scrie poezii. „Îmi doresc să devin o mare artistă”, povesteşte Maria.

image

Alessandro Mucea pare să fie preferatul publicului

Alessandro Mucea pare să fie preferatul publicului. Fiecare apariție a sa este dezbătută de telespectatori pe rețelele de socializare, iar mesajele de felicitare sunt de ordinul sutelor. Timid, dar cu o voce care nu poate lăsa pe nimeni indiferent, Alessandro are șanse mari să devină următorul Superstar! 

Alessandro Mucea de la Superstar România are și o poveste de viață absolut impresionantă. A fost abandonat de mama lui la vârsta de 6 luni și a rămas în grija tatălui. Ulterior, de la vârsta de 11 ani a fost îngrijit de unchiul și mătușa lui.

image

Alexandru Precup nu are studii muzicale, dar i-a cucerit pe jurați

Alexandru Precup este pasionat de muzică, dar lucrează într-un domeniu care nu are legătură cu notele muzicale! 

Alexandru Precup și-a descoperit pasiunea pentru muzică după ce a început să cânte prin casă, făcând cover-uri. Nu are studii de canto, a făcut doar un semestru de chitară.Citeşte întreaga ştire: Cine e Alexandru Precup, finalist „SuperStar România”. Jobul lui nu are legătură cu muzica. În viața de zi cu zi lucrează la o firmă de catering, însă muzica este cea care îl face să se simtă cu adevărat împlinit!

image

Așadar, iată cine sunt cei patru din finala Superstar care vor apela la așii pe care fiecare dintre ei îi are la dispoziție pentru a-și transforma visul în realitate. 

 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net