Soția lui Marius Moga, dezvăluiri din viața cu juratul SuperStar

Ultima actualizare:

Ziua de 30 decembrie este importantă în familia Moga. Pentru că interpretul și compozitorul Marius Moga împlinește cifra rotundă de 40 de ani! Cu această ocazie, Click! a contactat-o pe Bianca Moga pentru a ne povesti cum se va desfășura această zi specială în familia sa.

Marius și Bianca Moga
Marius și Bianca Moga

Marius Moga este un bărbat norocos, căci are o soție pe cât de frumoasă, pe atât de grijulie și devotată. Îndrăgostiți ca în prima zi, deși sunt de câțiva ani împreună, Bianca Moga a transmis un mesaj cu ocazia zilei de naștere a artistului prin intermediul Click! 

Declarația de dragoste este venită din suflet, semn că cei doi fac un cuplu minunat împreună. Bianca Moga este fost reporter al știrilor Pro TV, însă de când a devenit mămica unei fetițe pe care o are cu juratul SuperStar a renunțat la alte activități jurnalistice. Ea este implicată, de asemenea, în afacerile familiei și nu pierde timpul degeaba.

Bianca Moga este îndrăgostită lulea de Marius Moga, împreună cu care are o fetiță
Bianca Moga este îndrăgostită lulea de Marius Moga, împreună cu care are o fetiță

Bianca Moga: „Îi cunosc sufletul tot mai mult ”

„Anul acesta, de ziua lui Marius, o să stăm acasă cu câțiva oameni dragi. Încheie un an plin, agitat și frumos, cu excepția pandemiei. Avem cu noi familia și prietenii. Cozy&warm vibes", spune Bianca Moga despre planurile lor. Și tot ea ne-a mărturisit: „Ce zi specială! Face ce face omul meu și fiecare an trece cu sens, cu realizări și face timpul să conteze. E tot mai complet și mai frumos. Mă bucur enorm că îl am și că învăț câte ceva de la el în fiecare zi, îi cunosc sufletul tot mai mult și reușesc să-i descifrez câte puțin mintea indescifrabilă. Marius e o imensitate de creativitate și încheie anul cu multe planuri, atât pentru DeMoga Music, cât și pentru restul activităților pe care le are pe plan profesional, și până în ultima zi a anului pune cărămizi la proiectele sale inovatoare. A fost un an plin și frumos, ne avem toți trei unul pe altul, așa că, avem tot ce ne dorim", mai spune Bianca Moga despre partenerul ei de viață.

Cum a devenit vedetă Marius Moga?

Moga și-a petrecut primii ani într-o familie cu multe interese privitoare la muzică: un străbunic al sau a compus pentru un ansamblu folcloric, în vreme ce bunicul cunoștea banjoul și bunica a cântat în corul unei biserici. Tatăl a învățat chitară, iar mama s-a preocupat de canto. Marius are un frate, Iulian, care este regizor. În timpul liceului, Moga a compus pentru "Talk to Me", trupa să de atunci, o piesă care se numea "Noaptea".

A fost primul lui succes, care îl așază în fruntea scenei muzicale a orașului Albă-Iulia. În 2000 a fost invitat la București de Adi Sana, membru al formației Akcent și lansează piesă "Ți-am promis", produsă în 2001 și cotată foarte bine în clasamente. Marius continuă să colaboreze cu mulți muzicieni români, îndeosebi în calitate de compozitor. A lucrat cu Akcent, 3rei Sud Est, Anda Adam, Andreea Bălan, Blondy, Corina, Creăm, Hi-Q, Simona Nae, Paula Seling, Simplu, TNT. Din 2004, Moga își îndreaptă atenția tot mai mult către inițierea unor proiecte pe cont propriu.

Cu ocazia filmării în România pentru pelicula 7 secunde, muzicianul va întâlni sosia protagonistului (interpretat de Wesley Snipes), jamaicanul Lennox „Buppy” Brown. Alături de Moga și formația Simplu, Brown are ocazia de a reinregistra o piesă mai veche, nereușită; nouă versiune este cântată atât în limba engleză, cât și în română. Piesă va împrumută numele filmului și se înscrie în coloana sonoră a acestuia. Moga îi cedează jamaicanului (contra cost) o parte din drepturile asupra piesei; va declara în interviuri că onorariul primit este cel mai mare de până atunci. Tot în lumea filmului, muzicianul compune pentru seriale de televiziune și telenovele românești: Chiquititas, Daria, iubirea mea, Iubire ca-n filme s.a. Restul este istorie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net