Semifinala 3 SuperStar. Cine sunt cei trei concurenți care s-au calificat în live-uri

Ultima actualizare:

    Alexandru Precup s-a calificat în live-urile SuperStar RomâniaFoto: PRO TV
Alexandru Precup s-a calificat în live-urile SuperStar RomâniaFoto: PRO TV

Seară grea la SuperStar România și emoții maxime concurenții care s-au luptat, în cea de-a treia semifinală, pentru locurile limitate rămase în finala concursului de muzică de la PRO Tv.

Opt concurenți au urcat, pentru prima dată în cariera lor, pe celebra scenă de la Arenele Romane și au interpretat câte două piese în fața publicului și a juraților. Încurajați de prezentatoarea Theo Rose și jurizați de Smiley, Raluka, Carla’s Dreams și Marius Moga, concurenții au dat tot ce au avut mai bun pentru a prinde un loc în live-uri și pentru a fi mai aproape de premiul uriaș de un milion de lei, care le-ar putea schimba radical viața.

Vineri seară, 26 noiembrie, a fost un adevărat spectacol pe scena de la Arenele Romane, unde concurenții din cea de-a treia semifinală și au luptat pentru un loc în etapele live SuperStar România. 

Cine sunt cei trei talentați și norocoși care merg în live-urile SuperStar România

La finalul ediției, doar trei dintre concurenți au mers mai departe. Unul dintre ei a primit un Wild Card de la Raluka.

Alexandru Precup

Alexandru Precup are 26 de ani și este din București. Lucrează ca lucrător comercial la o firmă de catering de doi ani. 

În 2009  a început să cânte acasă: avea o clapă și făcea coveruri. Nu are studii de canto, a făcut doar un semestru de chitară. 

În prezent, cântă într-o trupă de methal, mai underground și este solist. Repetă împreună de jumătate de an, însă încă nu au cântat în fața publicului. 

Îi place să deseneze și să se joace pe PC. Tatăl lui a avut o trupă de rock: “Joc secund”. Acum, tatăl este paznic, iar mama, șomeră. Părinții sunt divorțați, iar el a fost crescut de bunicii materni. În 2015, a fost plecat la munca în Anglia. A lucrat într-un depozit, dar s-a intors după numai câteva luni. A încercat să cânte și acolo, dar nu și-a găsit locul.

Daniel Șveț

Daniel Șveț are 25 de ani, este din Chișinău și este angajat ca solist vocal la Opera Națională din capitala Republicii Moldova. 

A absolvit Conservatorul din Chișinău, la secțiunea canto clasic. Și-a deschis o școală de muzică, unde predau mai mulți profesori.  Spune că are un succes real cu școala și elevi de toate vârtele.

Daniel este convins că poate cânta orice gen de muzică. El spune că în primul rând este artist, iar abia apoi este profesor de canto. Numele său a devenit cunoscut mai ales după participarea la Vocea Ukrainei. In concurs a ajuns până la duel. A participat și la Românii au Talent, în sezonul 7, reușind să ia 4 de Da, însa nu a ajuns în semifinale.

Mădălina Țurcan

Mădălina are 16 ani și este din Chișinău. Este elevă în clasa a 10-a la un liceu cu profil teatral. 

Provine dintr-o familie în care seriozitatea era ridicată la rang de artă. Tatăl ei a fost cadru militar și cumva i-a insuflat și ei rigurozitatea și disciplina militară. A învățat-o să nu se atașeze de persoane.

Primul moment în care a luat contact cu muzica a fost când avea vârsta de 4 ani și a mers împreună cu părinții ei la o mănăstire, iar  acolo a descoperit corul bisericii. A început și ea să cânte, mai mult de atât a rămas acolo timp de 10 zile alături de măicuțe. În prezent cântă în corul bisericii.

Concurenții calificați în live-urile SuperStar România

După primele trei semifinale SuperStar, se cunosc primii nouă concurenți pe care îi vom auzi mai departe: Alexandru Precup, Daniel Șveț, Mădălina Țurcan, Victoria Peșterean, Ana Stănciulescu, Maria Ojică, Maria Jugănaru, Romina Apostol și Bianca Bîsceanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net