Surpriză pentru Smiley! Gina Pistol, de nerecunoscut! «Tre' să scoți Diva la iveală»

Ultima actualizare:

Gina Pistol a transmis un mesaj emoționant femeilor care sunt mame și care s-au dedicat întru totul familiei. Vedeta a dezvăluit că, în ciuda celebrității de care se bucură, se confruntă cu responsabilități și presiuni, însă a învățat să fie bună cu ea însăși și să se accepte și atunci când nu este o divă. 

Surpriză pentru Smiley! Gina Pistol, de nerecunoscut! «Tre' să scoți Diva la iveală»
Surpriză pentru Smiley! Gina Pistol, de nerecunoscut! «Tre' să scoți Diva la iveală»

Mama unei fetițe de un an, Gina Pistol i s-a dedicat în totalitate micuței Josephine, fetița pe care o are cu Smiley și care îi face extrem de fericiți. Doar că de când e mamă, Gina nu a mai avut deloc timp pentru ea, să se aranjeze, și nici nu a simțit nevoia, a fost cât mai naturală și i-a fost bine și așa, însă, recent, pentru că a început filmările la “Chefi la cuțite”, iubita lui Smiley a început să redevină Ginuța sexy și senzuală pe care o știam cu toții.

Citește și Gina Pistol a slăbit 15 kilograme în mai puțin de cinci luni! Cum a reușit să revină la silueta de vis

Și a fost tare mândră de ea, pentru că așa cum a zis, a scos din nou Diva la iveală! Cu această ocazie, Gina Pistol le-a transmis un mesaj mamelor ca ea, care știu ce înseamnă să ai copii, griji, să nu dormi, să faci mâncare și să te ocupi de casă. Vedeta simte acum că se regăsește încet, chiar dacă rolul de mamă a schimbat-o, dar îndeamnă femeile să nu uite de ele și să se mai aranjeze din când în când!

“Sunt departe de a fi în cea mai bună formă. Încă  mă lupt cu kg în plus, abia acum mă adun și o să-mi reiau antrenamentele. Mă lupt cu ele (n.r. kilogramele), mă lupt cu oboseala, n-am mai dormit un somn legat de vreo 2 ani, nici în timpul sarcinii nu am dormit, dar sunt pe drumul bun. Drumul către mine. Mă regăsesc ușor, ușor.

Am o fetiță minunată pe care o ador, jur pe roșu că-i tare simpatică și un iubit tare bun, mind&soul…and body, (trd. trup, suflet și spirit) pe care-l iubesc cu toată ființa mea, inclusiv partea aia din mine mai întunecată, adica ,,umbra". Ce voiam eu să subliniez cu această poză superbă este că: tre’ să mai scoți din când în când diva din tine la iveală! Admir femeile care reușesc să arate așa zilnic. Ce-i minunat/frumos/superb și mie îmi place! Însă eu aș înnebuni la cap să mai am și grija asta. 

Așadar, dragile mele, hai să mai uităm de oala de pe foc (totuși să oprești aragazul înainte) de mormanul de haine care așteaptă să fie călcate, de piața care așteaptă să fie făcută, becul care trebuie schimbat, gunoiul care trebuie dus, pisica care vrea să fie hrănită, casa care se vrea aspirată, proiectul care trebuie predat, etcetera (că lista-i lungă ca o zi de luni). Măcar pentru jumătate de zi! La finala @chefilacutite fetele m-au făcut să strălucesc din nou.  Atât de tare am strălucit, încât fiica-mea nu m-a recunoscut. Îmbrățișează-te din partea me.”, a mărturisit Gina Pistol, încântată,  pe rețelele de socializare.

Gina Pistol a fost întotdeauna o femeie frumoasă, cu chip angelic. De când a născut, vedeta Antenei 1 a încercat să se descurce singură, fără bonă și prea multe ajutoare și a simțit pe pielea ei, ce înseamnă să nu ai timp deloc, iar spălatul părului și aranjatul să devină un lux, așa cum chiar ea a declarat la un moment dat.

Gina Pistol și Smiley se iubesc din luna martie a anului 2017 și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi. Cei doi sunt acum împliniți, pentru că micuța lor, Josephine, le întregește familia.

Ce l-a atras pe Smiley la Gina Pistol

Au fost amândoi discreți în ceea ce privește relația lor însă și atunci când au povestit despre ei, au făcut-o în stilul lor caracteristic. Smiley a recunoscut ce l-a atras la iubita lui și cum l-a cucerit, Gina Pistol.

Citește și Imaginea cu care Gina Pistol și-a îngrijorat urmăritorii: «Să fii mamă nu e stresant deloc»

E o fată cu suflet mare, foarte empatică și sensibilă, cumva băiețoasă, de gașcă, mă echilibrează foarte tare și nu pune niciun fel de presiune, știind programul meu și știind ce vreau să fac, mă sprijină. De multe ori nu are cu ce să mă ajute efectiv, dar mă ajută pur și simplu că nu pune presiune, nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală pentru nopțile sau orele petrecute la studio. Are foarte multe calități ca femeie și ca om. Nu-i un om care să-ți ia energie, ci îți dă energie, care mă distrează, eu mă distrez cu Gina și este important. Are un simț al umorului senzațional”, a povestit Smiley despre iubita lui, Gina Pistol, într-un interviu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net