VIDEO Gina Pistol, petrecere cu mici la grătar în pauza de la Chefi la Cuțite. Scărlătescu își demonstrează talentele

Ultima actualizare:

Gina Pistol a împărtășit fanilor câteva imagini despre ce anume se petrece în studioul de la Chefi la Cuțite atunci când, camerele de filmat se opresc, iar vedetele sunt libere să-și facă de cap. 

VIDEO Gina Pistol, petrecere cu mici la grătar în pauza de la Chefi la Cuțite
VIDEO Gina Pistol, petrecere cu mici la grătar în pauza de la Chefi la Cuțite

Gina Pistol a făcut o nouă surpriză fanilor și le-a arătat cum petrece alături de Chef Scărlătescu, Chef Bontea și Chef Florin Dumitrescu, atunci când iau o mică pauză de la filmări. 

Citește și VIDEO Gina Pistol e de nerecunoscut! Nimeni nu se aștepta la o asemenea transformare

Prezentatoarea și cei trei mari specialiști în ale bucătăriei nu ratează ocazia să se distreze în puținul timp liber pe care îl au la dispoziție. Cine credea că a lucra pe platourile unei emisiuni precum Chefi la Cuțite este la fel ca la oricare loc de muncă, ei bine se înșală, întrucât Chefii nu se pot abține să-și demonstreze aptitudinile culinare. 

Gina Pistol a posta la secțiunea Story de la Instagram un filmuleț în care ea și cei trei Chefi fac o mică petrecere cu întreaga echipă de filmare la un grătar cu mici.

Scărlătescu, Bontea și Chef Florin Dumitrescu au avut grijă să prepare cei mai savuroși mici pentru ca toată lumea să-și desfete papilele gustative în pauza de masă. 

Gina a publicat și un clip, postat inițial de Florin Dumitrescu, care o arată pe soția lui Smiley cum se răsfață cu un mic la grătar, după ce a slăbit 15 kilograme de la nașterea fiicei sale Josephine. 

Gina Pistol a fost înlocuită de Irina Fodor la Asia Expres

Gina Pistol este una dintre cele mai populare prezentatoare TV și a câștigat și mai mulți fani după ce a prezentat emisiunea Asia Expres. După succesul înregistrat ca prezentatoare, Gina a fost nevoită să ia o pauză de maternitate, întrucât avea să dea naștere în scurt timp fiicei sale și a lui Smiley. 

Citește și FOTO EXCLUSIV Cum arată Gina Pistol, de fapt, după ce a spus că a slăbit 15 kilograme. Imagini cu ea așa cum nu o vezi pe Internet

Gina Pistol a fost înlocuită la Asia Expres cu Irina Fodor, însă blondina a revenit la începutul acestui an cu forțe noi. Cât timp a lipsit de pe micile ecrane, Gina Pistol s-a implicat și într-un proiect cinematografic. Este vorba de pelicula lui Iura Luncașu, în care a interpretat un rol alături de partenerul ei, Smiley.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net