Imaginea cu care Gina Pistol și-a îngrijorat urmăritorii: «Să fii mamă nu e stresant deloc»

Gina Pistol a publicat de curând în mediul online o fotografie de tip portret, realizată de foarte aproape, fără filtre sau editare suplimentară, așadar că acesteia i se puteau vedea, cum spune o vorbă din popor, „toți porii”. Gina părea cu câțiva ani mai îmbătrânită, cu ridurile la „purtător”, astfel că urmăritorii săi s-au îngrijorat și au început să îi trimită mesaje. 

Gina Pistol și Smiley sunt „topiți” după fetița lor Foto: Arhivă personală
Gina Pistol și Smiley sunt „topiți” după fetița lor Foto: Arhivă personală

Gina Pistol este cunoscută și pentru simțul ei dezvoltat al umorului, însă se pare că nu toți cei din comunitatea sa se prind când prezentatoarea TV glumește pe rețelele de socializare.

Imaginea cu care Gina Pistol și-a îngrijorat urmăritorii

Gina a uitat să le explice inițial celor ce o urmăresc, că în imaginea cu pricina avea pe față un machiaj special, realizat chiar pentru un videoclip muzical de-al lui Smiley, unde trebuia să pară cu câțiva ani mai „în vârstă”.

„Să fii mamă nu e stresant deloc.”, a scris ea în spirit de glumă în dreptul fotografiei, dorind să insinueze că toate acele riduri ar fi provocate de viața de mamă, pe care o experimentează de ceva vreme. După ce a tot primit mesaje legate de noul ei „look”, Gina a decis să le explice urmăritorilor săi cum stă treaba, de fapt.

În această poză sunt machiată pentru clipul „Mai mult de-o viață”. Zic și eu pentru niște oameni.”, a adăugat Gina. Prezentatoarea TV, în vârstă de 41 de ani, a calmat astfel „spiritele”.

Gina Pistol a mai dezvăluit pe rețeaua de socializare că ea și Smiley, aflați în vacanță, au profitat de vremea plăcută și însorită de afară și au ieșit din nou la plimbare cu micuța lor, Josephine.

Gina și Smiley își petrec tot timpul cu fetița lor, Josephine

Cuplul reușește să „topească” mereu inimile internauților, de fiecare dată când postează imagini alături de fetița lor. În cele publicate recent de Gina, Smiley apare purtându-și fiica în ham, iar ulterior familia s-a bucurat de o masă în oraș.

Citește și: Smiley și Gina Pistol, imagini adorabile cu fiica lor, din Roma. Cântărețul e topit după Josephine

Gina a glumit din nou în mediul online și a arătat cum decurge o astfel de ieșire, când micuța Josephine ajunge să împrăștie mâncarea peste tot în jurul ei. „Spune-mi că ai ieșit cu copilul la masă fără să îmi spui că ai ieșit cu copilul la masă.”, a mai scris ea, amuzată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net