INTERVIU EXCLUSIV Smiley, dezvăluiri de suflet despre filmul «Odată pentru totdeauna» şi viaţa ca tată: «O mega provocare»

Unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi, soliști și prezentori de televiziune, Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria (38 de ani), a revenit în viața fanilor săi cu un nou rol într-un film pentru marele ecrane. De fapt, este primul rol principal într-o comedie dramatică în care interpretează un regizor cu probleme de sănătate.

Smiley
Smiley

Click! a stat de vorbă la premieră filmului cu Smiley, care ne-a povestit în exclusivitate cum a fost la filmări și alte detalii interesante despre el si familia lui.

Click!: Ești la primul rol, într-un rol principal de film. Până acum ai apărut in seriale și diverse roluri secundare...

Smiley: Sunt la al doilea rol. Am mai avut un film, singur, "Un film simplu".

Dar acolo te jucai pe tine...

Da. Ăsta este primul film în care joc un rol dramatic.

În regia lui Iura Luncașu. Vă știați dinainte?

Da, eu am făcut niște videoclipuri destul de cunoscute împreună cu el. Dar nu am jucat la Iura în niciun film, în niciun serial.

Smiley: "A fost o mega provocare pentru mine"

Cum a fost rolul? Știu că a fost un pic mai greu.

A fost greu, nu a fost "un pic mai greu". Filmul a fost greu. Și, a fost o mega provocare pentru mine, dar, dacă a ieșit, înseamnă c-o fi ieșit ceva. Personajul meu suferă de depresie și eu n-am trecut prin asta. Dar mi-a dispărut zâmbetul meu caracteristic

L-ai văzut?

L-am văzut, da. Au fost câteva vizionari deja

Și îl mai vezi încă o dată la premieră?

Sigur că da

Și, crezi că o să ne surprindă?

Cred că o să vă surprindă, în primul rând, filmul. Cât despre rolul meu, nu știu, depinde ce așteptări aveți de la mine.

Smiley: "Mihnea Luncaşu este un puşti talentat"

Joci în film cu Mihnea Luncașu, iar el îl joacă pe fiul personajului tău...

Mihnea e fiul lui Iura Luncașu, regizorul filmului, iar în film, îl joacă pe fiul meu.

Cum a fost să joci cu el?

Foarte cool. Este un puști foarte talentat, dezghețat și deștept. Mi-a făcut plăcere să joc alături de el.

Ai mai jucat cu copii?

Nu. Am mai jucat doar în videoclipuri, dar este cu totul altceva. Eu mă și înțeleg foarte bine cu copiii, n-am probleme la capitolul ăsta.

Ai avut vreo scenă pe care a trebuit să o filmezi de mai multe ori?

Păi, cam toate scenele le-am filmat de mai multe ori. Am avut o scenă foarte grea în care, practic, am impresia că mi-am pierdut copiii, o fată și un băiat, și a fost destul de grea, și fizic, și psihic.

Dacă în realitate ți-ai pierde copilul undeva, s-ar rătăci...

Doamne ferește! Eu cred că m-a ajutat foarte tare pentru că, exsact în perioada aceea, Gina era gravidă și, cumva, am simțit altfel lucrurile.

Smiley, în rolul de tată: "Mă simt foarte bogat"

Cum e să fii tată?

E o perioada foarte tare. Eu mă bucur că toate lucrurile care mi se întâmplă în viață , și se întâmplă atâtea lucruri frumoase, cum aș putea să spun cum e să fii tată? Este foarte, foarte frumos. Mă simt foarte bogat.

Te-ai întrebat vreodată în acești ultimi 2 ani dacă viață ta ar fi fost altfel dacă nu s-ar fi întâmplat pandemia?

Cred că mi-ar fi fost viața altfel. Dar, nu m-am gândit niciodată la ce s-ar fi întâmplat dacă nu s-ar fi întâmplat. Mi s-a propus să scriu o carte despre mine, le-am zis să mă mai lase vreo 20 de ani, că să am ce să povestesc cu adevărat.

Spune-ne, te rugăm, ce urmează pe plan muzical?

Abia am terminat de lansat un serial muzical, probabil că în perioada următoare o să mai promovez povestea asta care este foarte frumoasă și piesele sunt foarte cool. După care, o să urmeze foarte multă muzică, piese noi și videoclipuri. Am atâta muzică că nu știu când să o lansez! Am lucrat mult în pandemie

Unde i-ai găsit pe puştii aceia din videoclipuri care seamănă cu voi?

Am făcut casting și cumva m-am orientat după cum arătam eu când eram mai mic. Am căutat o față ovală, un nas mai mare și se pare că au fost destul de aproape.

Vrea să scoată un album de cântece de copii?

Eșți în continuare prezentator la "Românii au talent". Ce talent mai ai de care nu știe lumea?

Îi cânt copilului. Cred că până acum aș fi putut să fac un album de cântece pentru copii. Totul e improvizat, dar poate o să înregistrez la un moment-dat.

Te-a întreabat în seară asta până acum cineva "când te însori"?

O, nu, de câte ori am auzit. Dar azi, nu. Dar vă anunț, după ce mă însor. Nu știu dacă anul ăsta.

Smiley a mai jucat în filme și seriale

Se poate spune că Smiley nu este la primul sau rol, însă este la primul principal într-un film comedie dramatică. Însă solistul a mai jucat în filme și seriale. În 2007 l-a interpretat pe Sebastian 'Seba' Novinski în serilul "Cu un pas înainte", apoi în 2008 și-a jucat propriul rol în "Un film simplu", în 2011 apare într-un rol de preot în "Nașa", apoi este pepenar în "Selfie", în 2014, în 2018 și-a jucat propriul rol într-un episod în "Triplusec", iar în 2019 a fost polițist în "Oh, Ramona!".

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!    

image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg